Skrivnost do gladke, sijoče in mladostne kože razkrita!

Ne glede na to ali si v svojih dvajsetih, tridesetih, štiridesetih, petdesetih ali pa šestdesetih in več letih, želja po zdravi, gladki, sijoči in mladostni koži nikoli ne ponikne. V mlajših letih si želimo ohraniti kožo čisto in brez aken, v bolj zrelih letih pa s čim manj gubicami ter sijočo in mladostno na izgled.

V zadnjih letih smo potrošnice (in tudi potrošniki) vse bolj začeli postajati pozorni na sestavine v negovalni kozmetiki in se poskušamo čim bolj izogibati vsem, ki vsebujejo parabene, konzervanse, umetne dišave in barvila, iščemo pa naravne kreme, ki vsebujejo tudi učinkovite sestavine. In končno lahko nehamo iskati, saj so nam pri znamki APIDONUM vse to prinesli na pladnju.

Skrivnost do gladke, sijoče in mladostne kože razkrita!
(Najnakupi.si)

APIDONUM so 100% naravne, bogate, hranljive, z vitamini in antioksidanti bogate kreme, ki naredijo kožo čudovito gladko ter jo učinkovito varujejo in negujejo. Ne vsebujejo kemikalij, konzervansov ali aditivov ter so primerne za ljudi vseh starosti in tipov kože, poleg tega pa tudi niso testirane na živalih. Odlikuje jih prvovrstna kakovost sestavin, ki so popolnoma naravne in zdravstveno neoporečne. Ime “APIDONUM” je izpeljanka, ki izvira iz latinščine in pomeni “Čebelje darilo”. V kremah se uporabljajo darovi, ki nam jih nudijo čebele: med, cvetni prah, vosek, propolis, matični mleček ter čebelji strup.

Med pestro izbiro učinkovitih krem najdeš tudi kremo APIDONUM ‘BeeVenom’ – 50 ml s pravim čebeljim strupom, ki je najučinkovitejša sestavina pri ohranjanju napete kože, saj je čebelji strup naravno nadomestilo za botoks. Pri znamki APIDONUM so izločanje strupa iz čebel tako zelo izpopolnili, da pri procesu ne umre nobena čebela!

Skrivnost do gladke, sijoče in mladostne kože razkrita!
(Najnakupi.si)