Domov » Zanimivosti » Spoznaj 3 najbolj mirna horoskopska znamenja

Spoznaj 3 najbolj mirna horoskopska znamenja

Zanimivosti
Spoznaj 3 najbolj mirna horoskopska znamenja
📷 Rawpixel

Si med njimi?

Zakaj se sama pod pritiskom potiš, kot da bi te polili z vodo, postaneš rdeča med kreganjem in si med živčnostjo grizeš nohte, medtem ko so vodnar, tehtnica in bik hladni kot špricarji. Želiš si vsaj malo njihove skuliranosti. Čeprav se nisi rodila z njihovim horoskopskim znamenjem, pa to nikakor ne pomeni, da se ne moreš naučiti kopirati njihove mirnosti.

1. Dovoli si premisliti, preden se odzoveš

Mirni, premišljeni biki se nikoli ne bodo nespametno obvezali, da bodo nekaj naredili. Ko pa rečejo, da bodo to naredili, prej dodobra preučijo načrt. Torej, preden obljubiš, da boš nekaj naredila (ne glede na to, ali je to peljati psa na sprehod, odnesti smeti ali pa karkoli drugega), globoko vdihni, razmisli in povej svoj resnični namen.

2. Stopi korak nazaj, da vidiš večjo sliko

Za večino med nami se zdi, da ko smo jezni, smo v najhujšem delu nevihte. Kaj pa, če bi se lahko odstranila iz kaosa in spremenila svoje izhodišče na novo perspektivo? Vodnarji čudovito vidijo gozd za drevesi, in če se ti zdi, da okoli tebe konstantno leti perje po zraku, potem poskusi odstraniti “jaz” iz situacije. Vprašaj se: Kaj je večja slika? Kaj doživljajo drugi ljudje? Če nekoliko preusmeriš svojo situacijo od udeleženca do priče, lahko postaneš veliko bolj skulirana.

3. Razmisli od A-ja do B-ja do C-ja

Imaš med jezo občutek vroče glave? Kot da bi ti v njej gorel ogenj? Zgleduj se po harmonični tehtnici in uporabi malenkost, imenovano logika, ko greš skozi vrtiljak svojih čustev. Namesto da greš od A-ja do Ž-ja, se skozi svoje misli pomikaj metodično – kaj je tisto A, kar je privedlo do misli B in nato do misli C? Če si dovoliš racionalizirati in se upočasniti, se bo jeza razblinila, mirnost pa bo na vrhuncu.