Spoznaj lepotne trende, ki bodo zaznamovali leto 2023

Švedska blagovna znamka na področju lepotne tehnologije FOREO napoveduje leto, posvečeno zdravju in lepoti.

Z neverjetnim napredkom tehnologije postajajo lepotni izdelki vse bolj izpopolnjeni in personalizirani. Kategorija lepotne tehnologije ima vodilno vlogo pri inovacijah in prihodnosti lepote, Inštitut FOREO v Stockholmu pa je pravkar objavil trende, ki bodo zaznamovali leto, ki je pred nami.

»Lepotna industrija je pred veliko prelomnico. Uporabniki ne izbirajo več izdelkov, zaradi katerih bodo videti bolje, temveč tiste, zaradi katerih se bodo dejansko bolje počutili. FOREO je to prepoznal že zdavnaj in ustvaril zdaj že legendarne izdelke, ki združujejo in olajšajo skrb za zdravje in lepoto,« pravi Igor Spina, generalni direktor FOREO za južno Evropo.

FOREO napoveduje, da bomo v letu 2023 zaradi številnih pozitivnih učinkov na zdravje in lepoto kože priča še večjemu potencialu naprav na področju lepotne tehnologije.

FOREO UFO mini & Make my day maska - Modna.si
FOREO UFO mini & Make my day maska

ZAŠČITA KOŽNE PREGRADE

Eden od trendov, ki bo še naprej prevladoval v svetu lepote, je zaščita kožne pregrade – zunanje plasti kože, ki zadržuje vlago in jo ščiti pred zunanjimi vplivi. Prekomerno odstranjevanje naravnih olj poškoduje kožno pregrado, zaradi česar je koža bolj občutljiva in nagnjena k rdečici in draženju.

Sestavine, kot so ceramidi in niacinamid, bodo v središču pozornosti, vendar FOREO opozarja, da nobena sestavina ne more v celoti popraviti poškodb kožne pregrade, zato je zelo pomembno kakovostno in hkrati nežno čiščenje kože.

FOREO LUNA play smart 2 je majhen, a zmogljiv pripomoček z naprednimi senzorji za analizo kože, ki zagotavljajo popolnoma personalizirano čiščenje, prilagojeno posebnim potrebam različnih tipov kože.

FOREO LUNA play smart 2 - Modna.si
FOREO LUNA play smart 2

Tako kot celotna linija LUNA je naprava izdelana iz izjemno mehkega in ultra higienskega silikona, ki je 35-krat bolj higienski od najlonskih pripomočkov za čiščenje obraza. Opremljena je tudi s 24-karatnimi pozlačenimi senzorji in patentiranimi pulzacijami T-Sonic, ki odstranijo 99,5 % nečistoč, sebuma, znoja in ostankov ličil – za vidno bolj svežo in svetlejšo kožo.

S 1000 uporabami in 100-odstotnim vodoodpornim materialom LUNA play smart 2 ne potrebuje dodatne opreme ali rezervnih delov, zato je najboljši zaveznik zdrave in lepe kože.

NEINVAZIVNI TRETMAJI

Po anti-age tretmajih je veliko povpraševanja in napovedujejo, da bo njihova priljubljenost v letu 2023 še naraščala. Vse več ljudi pa se v želji po ohranjanju mladostnega videza odloča za neinvazivne tretmaje, ki prinašajo dolgoročne rezultate.

Lani je FOREO opazil velik porast povpraševanja po napravi BEAR, prvi medicinski napravi z mikrotokom, ki jo je odobrila Uprava za živila in zdravila (FDA), s sistemom Anti-Shock, zaradi česar velja za najvarnejšo napravo z mikrotokom na svetu. Ta lepotno-tehnološki pripomoček klinično dokazano zmanjša gube in učvrsti kožo v sproščujočem tretmaju, po katerem bo vaša koža sijoča.

FOREO BEAR fuksija - Modna.si
FOREO BEAR fuksija

LEPOTNA TEHNOLOGIJA Z VODILNO VLOGO V NOVI DOBI LEPOTE

Čeprav je lepotna tehnologija že pustila globok pečat v industriji lepote in zdravja, bo po napovedih letos še bolj priljubljena. Uporabniki se vedno bolj obračajo k trajnostnim, dolgotrajnim izdelkom, ki zagotavljajo odlične rezultate v samo nekaj minutah.

Pulzacije T-Sonic in termoterapija so samo nekatere od funkcij naprave UFO mini, ki klinično dokazano izboljšuje raven navlaženosti kože. Ta naprava je pravi spa tretma v dlani, ki bo preoblikoval vašo kožo v samo 90 sekundah.

FOREO UFO mini - Modna.si
FOREO UFO mini

Kombinira tehnologijo segrevanja, s katero se odprejo pore, pulzacije T-Sonic izboljšajo absorpcijo sestavin mask UFO, terapija z LED-lučkami pa upočasni staranje kože, osveži njen videz in zmanjša akne.

»Lepotna industrija se razvija z neverjetno hitrostjo in nekateri napovedani trendi so že dolgo del ponudbe FOREO. Ustvarjamo izdelke, ki bodo ljudem poleg lepe in zdrave kože prinesli tudi novo samozavest. Prihodnost lepote je vsekakor osredotočena na dobro počutje v lastni koži in pri tej misiji je že leta vodilni FOREO – z vrhunsko tehnologijo v službi zdravja in lepote,« pravi Adriana Pirjak, vodja produktnega managementa FOREO.

LUNA play smart 2 in UFO mini sta na voljo na prodajnih mestih in v spletni trgovini DM, BEAR pa na douglas.si in NAMA