Spregovoril natakar v baru, ki je na dan aretacije stregel Justinu Timberlakeu

Natakar, ki je domnevno stregel Justinu Timberlakeu na dan njegove aretacije, razjasnjuje eno ključno podrobnost pevčeve zgodbe.

Pevec je bil zvečer aretiran zaradi vožnje pod vplivom alkohola v začetku preteklega tedna v Hamptonsu v New Yorku. Od takrat je nadaljeval svojo svetovno turnejo Forget Tomorrow in tudi sam že spregovoril o aretaciji.

Preberi si tudi:
Justin Timberlake - Modna.si

VIDEO: Kaj je Justin Timberlake povedal publiki na prvem nastopu po aretaciji

Justin Timberlake je prekinil molk ob svojem “težkem tednu” med svojim prvim koncertom po aretaciji v začetku tega tedna. Preberi si tudi: 43-letni pevec se je v petek…

V nedeljo, 23. junija pa je v javnost pricurljala nova podrobnost o dogajanju pred aretacijo: koliko je v resnici spil v lokalu, preden je sedel v svoj avto.

Ko je med aretacijo govoril s policijo, jim je Justin povedal, da je popil en sam martini, preden je sledil svojim prijateljem domov.

Natakar v hotelu American Hotel, kjer se je Justin družil s prijatelji, je za revijo People povedal, da je pevcu postregel le eno pijačo.

Drugi zaposleni se je strinjal in dodal: “Če je pil več, ni bilo tukaj.”

Preberi si tudi:
Justin Timberlake - Modna.si

Policija aretirala Justina Timberlakea! To je vse, kar vemo…

Justin Timberlake je bil aretiran in čez noč v policijskem priporu, pred kratkim pa so ga izpustili brez varščine. Pojavljajo se poročila, da je bil 43-letni pevec aretiran…