Stajlingi za konec tedna, ki jih nikoli več ne boš želela sleči!

Ni službe, ni visokih petk!

Poleg prostega časa, grešenja pri hrani in daljšemu spanju, so vikendi resnično super, saj ti tudi omogočajo, da malo bolj eksperimentiraš z oblačili. Nobenih petk in blazerjev! Vse naj se vrti okoli denima. Ko prideta sobota in nedelja, imej v mislih teh 8 enostavnih modnih kombinacij.

Črtasta majica + ‘boyfriend’ kavbojke + bele superge

Klasična kavbojke-in-majica kombinacija je nadgrajena zahvaljujoč kulskim detajlom na denimu (v tem primeru nezarobljeni, ‘surovi’ robovi in ‘obliži’ na kolenih) in zanimiva majica za zavezat.

Strgan jeans + dolg plašč + torbica z verigo

Nikar ne pozabi majice zatlačiti za pas, da ustvari sproščen in nekoliko nedodelan videz.

Pulover obleka + usnjena jakna + torbica čez telo

kombiniraj s čimerkoli od superg do semiš gležnarjev in ta stajling je idealen za posebne priložnosti, ne da bi morala za to žrtvovati udobje.

Prešita jakna + skinny jeans + dežni škornji

Lahko se zgodi, da bo deževen vikend in na take dni si obuj najljubše dežne škornje in obleci jakno/palerino v živahni barvi, ki ti bo spominjala na lepše, sončne dni.

Črne kavbojke + bela majica + bomber jakna

Kako nositi jakno letošnje jeseni? Preprosto, s črnim jeansom in ohlapno belo majico, seveda.

Zavihane kavbojke + debel pleten pulover + uggice

Se še spomniš, kako noro popularne so bile uggice leta 2009? Zopet se vračajo in to celo boljše kot kdajkoli prej, še posebej, če jih kombiniraš z udobnim puloverjem in najljubšimi ‘boyfriend’ kavbojkami.

Semiš mini krilo + denim jakna + torbica z dolgim ročajem

Denim jakno lahko konec tedna oblečeš po vrhu praktično kateregakoli stajlinga, vendar je nam še posebej všeč v kombinaciji s trenutno zelo modnim semiš krilom A-kroja.

Poslovna obleka + črne najlonke + gležnarji brez pete

Čeprav postaja vreme vse hladnejše to še nikakor ne pomeni, da moraš mini krila pospraviti v zadnji kot omare. Kombiniraj jih z debelejšimi, neprosojnimi nogavicami in temnimi gležnarji/škornji za videz, ki je hkrati topel in laskajoč (beri: podaljša noge).