Stajliš: 10 načinov nošenja statement verižice

Hladnejše vreme ni primerno samo za plastenje oblačil, ampak tudi za plastenje modnih dodatkov. To sezono so v središču pozornosti verižice vseh oblik, stilov in velikosti. Imaš rada samo eno statement verižico? Si okoli vratu raje obesiš več klasičnih verižic različnih debelin in dolžin? Ali si bolj drzna in si z veseljem obesiš več statement verižic naenkrat? Bodi kot kameleonka in za vsako priložnost ustvari drugačen izgled.

Naj te negativne temperature zunaj ne odvrnejo od nošenja verižic, saj nikoli ne veš, kdaj boš bundico ali plašček morala na toplem sleči. 😉

1. Kombiniraj zgolj eno statement verižico z bluzo in blazerjem v dopolnjujočih barvah. Bluzo zapni do vrha in čez obleči blazer. Verižica bo lepo obrobila ovratnik in povezala celotni videz.

2. Poizkusi z mešanjem in kombiniranjem različnih oblik in simbolov za popolnoma unikaten izgled. Namig: Uporabi nakit iz iste vrste kovine, saj je tako kombiniranje lažje. Zraven obleci napol odpeto bluzo in črno usnjeno jakno za grob, oster, rokerski izgled.

3. Skupaj zloži več verižic iz različnih kovin, zraven pa obleci pulover in majico z ovratnikom v preppy stilu.

4. Dodaj nekaj barvitosti denim jakni z verižicami, ki so narejene iz pisanih vrvic ali drugih živahnih materialov.

5. Svetlikajoča statement verižica bo ob blazerju z zadrgo in bluzi zapeti do vrha (še posebej, če je ta bluza iz usnja, kot je tudi ta na sliki) izgledala elegantno in hkrati kulsko.

6. Žametni puli in blazer z vezenim vzorcem je klasični, že malo zastareli duo, vendar če mu dodamo verižico s kristali in špicami, kombinacija v trenutku postane modna, v koraku s časom.

7. To niso biseri tvoje babice. Okoli vratu si obesi verižico, ki je mešanica različnih elementov, kot so biseri, svetleči kamenčki, špice,… Tako verižico se zelo preprosto kombinira, saj je vsestranska, hkrati pa tudi zabavna.

8. Si bolj za minimalistične verižice? Ni problema. Ko kombiniraš različne dolžine, tanke verižice in majhni obeski skupaj delujejo kot statement verižica.

9. Verižice tesno ob vratu ali ‘choker’ verižice so postale veliki hit, zato obesi zlate verižice eno zraven druge in vsak še tako klasičen pulover bo izgledal eleganten in moden.

10. Si našla statement verižico, ki je tako živahna in lepa in si želiš, da bi bila v središču pozornosti? Celotno stajling naj bo v črni barvi, materiali in teksture pa naj bodo različni. Tako bo verižica resnično izstopala.