Stajliš: modra in črna skupaj!

Če se bojiš nositi modro in črno barvo skupaj, te popolnoma razumemo, saj ti dve barvi nista ravno tako zelo klasični par za kombiniranje kot na primer črna in bela. Kljub vsemu pa lahko modro-črni stajlingi izpadejo brezhibno, kot jih vidiš spodaj na Reese Witherspoon, Dianna Agron in Kate Mara. Ti dve barvi sta tako zelo nevtralni, da se človek že težko upre skušnjavi, da ju ne bi oblekel skupaj. Samo pomisli, kolikokrat ju nosiš samostojno, ko čez dan oblečeš modre jeans hlače in klasično majico ali pa zvečer malo črno oblekico. Sedaj barvi enostavno združiš v enem stajlingu in voila! Za malo inspiracije ti spodaj tri modne zvezdnice predstavljajo klasične vendar prefinjene stajlinge za vsakdan.

Torej, kaj še čakaš, modra in črna že kličeta tvoje ime!

Reese Witherspoon
Nismo presenečeni, da si je Reese drznila obleči to barvno kombinacijo in da na njej izgleda tako zelo šik. Široko denim srajico je zatlačila v črne oprijete hlače, dodala zraven črn nevpadljiv pas, špičaste Valentinove balerinke z neti in velika črna očala. Zelo stajliš, zelo Reese!

Dianna Agron
Diannin videz je bolj primeren za kakšno večerno prireditev, vendar ga z lahkoto naredimo primernega tudi za čez dan. Namesto špičakov enostavno obujemo balerinke ali pa gležnjarje brez pete. In ko rečemo, da se lahko usnjeno jakno obleče čez karkoli, to tudi dobesedno mislimo! Tako je, oblečeš jo lahko tudi čez temno modro obleko. Na koncu dodaš le še nekaj različno dolgih verižic in že si pripravljena na nove izzive!

Kate Mara
Katina črno-modra kombinacija ni tako zelo klasična, kot pri prejšnjih dveh zvezdnicah, vendar nam je zaradi tega še toliko bolj všeč. Sestavljena je iz najbolj osnovnih kosov garderobe, ki jih imaš verjetno v omari že od lanskega leta, tako da jo boš z lahkoto posnemala. Bel krajši top je oblekla čez modro bluzo brez rokavov, spodaj pa je oblekla oprijete črne hlače z detajlom zadrge pri gležnju. Kombinacija je zelo primerna za nakupovalne dneve s prijateljicami, ki se zaključijo z večerjo v restavraciji in kinom.