Številne pustne maske in Čuki prinesli v ALEJO veliko pozitivne energije in čarobno vzdušje

Ples, pustno rajanje, slastni brezplačni krofi za maškare, čudovito vzdušje, pozitivna energija, nasmehi, radost na obrazih malih maškar in veselje obiskovalcev je le nekaj opisov pravega pustovanja s Čuki, ki se je odvijalo v ALEJI. To je bil njen prvi res večji dogodek ob številnih manjših, ki so bili z omejitvami dovoljeni v času epidemije. »V ALEJI vse praznike obogatimo z dogodki ali doživetji, odvisno od razmer. Ko doživiš čar izjemne energije številnih navdušenih obiskovalcev in maškar, ki je danes preplavila prostore ALEJE, pa se ti trud, ki ga vlagaš v raznolika doživetja, res povrne,« je vtise vidno navdušen strnil njen direktor Toni Pugelj. ALEJA je odprta šele drugo leto in se že ponaša z nazivom najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu. Danes je dokazala, da so jo obiskovalci sprejeli za svojo in v njej doživeli pravo pustno zabavo.

Številne pustne maske in Čuki prinesli v ALEJO veliko pozitivne energije in čarobno vzdušje
Pustno dogajanje v ALEJI so popestrili Čuki

Tako velike kot tudi male maškare so na strehi ALEJE lahko uživale tudi v brezplačnem drsanju. Tako so danes drsališče in nakupovalno središče obiskale veverice, kavboji, pikapolonice, medvedi, ovčke, princese in kralji, ni pa manjkalo niti superjunakov, kurentov, mišk in mačk.

Sicer pa v ALEJI že pripravljajo nove dogodke. V ponedeljek se začenja velika cvetlična razstava s popoldanskimi delavnicami za prve korake vrtnarjenja za najmlajše. Prav tako bo pomlad popestrila modna kampanja, polepšali pa bodo tudi dan žena.