Domov » Lepota & zdravje » TA balzam za ustnice se po svetu proda vsako sekundo

TA balzam za ustnice se po svetu proda vsako sekundo

Lepota & zdravjeNega
TA balzam za ustnice se po svetu proda vsako sekundo
📷 Pixabay

Približno šest sekund potrebuješ, da prebereš ta stavek do konca, na svetu pa se je v tem času prodalo kar 6 tubic najboljšega balzama za ustnice. Vsekakor zelo impresivna statistika, ki pa je hkrati tudi zelo verjetna, glede na to, da balzam stane le nekaj evrov, poleg tega pa je tudi povsem naraven. Pravzaprav imaš ta balzam zelo verjetno že na nočni omarici ali torbici.

Burt’s Bees naravni balzam za ustnice s čebeljim voskom je luč sveta ugledal leta 1991, kar pomeni, da letos praznuje 28. rojstni dan. Po lansiranju je kaj hitro pridobival na popularnosti. Balzam za ustnice sta ustvarila Burt Shavitz in Roxanne Quimby, ideja zanj pa je bila rojena, ko sta iskala način, kako bi porabila preostali čebelji vosek iz Burtovih panjev in po naključju našla recept za balza za ustnice s čebeljim voskom. Dandanes Burt’s Bees-ova proizvodnja z 24-ih urah pridela med 200.000 in 500.000 balzamov za ustnice.

(Burt’s Bees)

“Naš balzam za ustnice s čebeljim voskom je narejen iz 100% naravnih, negovalnih sestavin,” je povedal Matt King, direktor za mednarodno trženje pri znamki Burt’s Bees. “Čebelji vosek neguje kožo, antioksidant vitamin E jo vlaži, olje poprove mete pa daje ustnicam osvežujoč občutek.”

Po več kot dvajsetih letih pri podjetju še vedno izdelujejo njihovo klasično formulacijo, ki pa so ji zdaj dodali še 15 različnih okusov, med katerimi najdeš jagodo, kumaro & meto, kokos & hruška in izjemno priljubljeno granatno jabolko.