Ta božič FOREO razvaja vašo kožo in vam podarja najbolj sijoč videz do zdaj!

Prazniki so pred vrati. Zahvaljujoč luksuznim lepotno-tehnološkim napravam FOREO bo doseganje in vzdrževanje vašega »sijočega videza« enostavno in izjemno sproščujoče!

All I Want For Christmas Iszdrava in sijoča koža, pripravljena na praznike!

Ta božič FOREO razveseljuje svoje ljubitelje nege kože z božičnimi ponudbami – podarite si popolno darilo, ki vam zagotavlja svetleč videz – ali pa ga podarite osebi, ki jo imate najraje. Božične ponudbe FOREO izpostavljajo nekatere najbolj prodajane izdelke te lepotno-tehnološke znamke in so prava naložba v lastno lepoto in dobro počutje ter zagotavljajo prihranek in resnično čudovito darilo!

Podarite sebi ali svojim najdražjim najboljšo zimsko lepotno rutino!

SPROŠČUJOČE ČIŠČENJE, MASAŽA OBRAZA IN GLOBINSKA NAVLAŽENOST

💝 RAZVAJANJE IN SIJAJ! Izberite svoje najljubše božične vonjave, ustvarite najboljše vzdušje in začnite svojo lepotno rutino z napravo LUNA 3. Z njeno sproščujočo masažo se boste potopili v zimsko vzdušje in ves dan čutili tisti občutek čistoče. LUNA 3 odstrani do 99 % bakterij, nečistoč in odvečnega sebuma.

FOREO LUNA 3 - Modna.si
FOREO LUNA 3

Za najboljše rezultate jo uporabljajte v kombinaciji z LUNA™ Micro-Foam Cleanser 2.0, ki nežno spere globoke nečistoče z obraza in vratu ter kožo osveži in jo pripravi za dan ali noč, ki je pred vami.

Nadaljujte v toplem tonu s FOREO UFO 2 – lepotnim tehnološkim pripomočkom FOREO, ki zagotavlja intenzivni tretmá obraza v samo dveh minutah. Izkusite razkošen in topel tretmá, ki v le nekaj preprostih korakih poskrbi za sijoč in polnejši videz. S pomočjo termoterapije, LED-svetlobne tehnologije in pomirjajočih pulzacij T-sonic vnesite aktivne sestavine maske FOREO UFO globoko v kožo in poskrbite, da bo vaša koža v tem zimskem obdobju sijoča in navlažena.

Za dodaten sijaj svojo napravo UFO 2 kombinirajte z nežno masko Glow Addict, ki daje pusti koži svetlejši videz, tako da je videti bolj sijoča in zdrava.

FOREO UFO 2 z obrazno masko Glow Addict - Modna.si
FOREO UFO 2 z obrazno masko Glow Addict

SPROSTITVENA MASAŽA Z VEDNO NAPETIM IN SIJOČIM OBRAZOM

 💝 JAGODE IN PENINA! Zdaj pa usmerimo pogled k popolnemu budoarju lepote in dobrega počutja, medtem ko si prirejamo dragocene trenutke za pripravo kože na božični make up v družbi barvnih palet kot Barbie!

Z FOREO BEAR svoji koži privoščite sprostitveno masažo, ki bo hkrati zategnila vaš obraz in vam podarila dvignjen videz v samo 3 minutah. Ta zaveznik lepote je prvi mikrotokovni lepotni tehnološki pripomoček na svetu s sistemom Anti-ShockTM, ki ga je odobrila FDA.

Izberite svoj najljubši tretmá v aplikaciji FOREO For you in uživajte! Za še boljšo izkušnjo uporabite napravo BEAR v kombinaciji z najnovejšo kozmetično linijo SUPERCHARGED.

FOREO BEAR in FOREO Supercharged serum - Modna.si
FOREO BEAR in FOREO SUPERCHARGED serum

Razkošne formule FOREO SUPERCHARGED so klinično preizkušene, čiste, veganske, niso bile preizkušene na živalih in vsebujejo visok delež naravnih sestavin: za preprosto in naravno nego kože ter svež in sijoč videz.

Vsak izdelek v liniji se odlično kombinira z masažno površino naprave FOREO LUNA, medtem ko se FOREO Serum Serum Serum različice 2.0 kombinira z napravo za toniranje FOREO BEAR 2. Izdelki FOREO SUPERCHARGED so popoln A–Ž dodatek za vašo zimsko lepotno rutino!

FAQ SWISS: SIJAJ IN POLT Z VISOKO UČINKOVITOSTJO

💝 RAZKOŠJE IN PROFESIONALIZEM! Na koncu dopolnite svojo zimsko lepotno rutino s profesionalno okrepitvijo ultra visoke učinkovitosti. FAQ 202 iz FAQ Swiss, nove blagovne znamke v družini FOREO, je vrhunec lepotne tehnologije.

FAQ FAQ 202 je opremljen z LED-svetlobo s polnim spektrom in NIR (Near infra-red) LED-svetlobo - Modna.si
FAQ 202 je opremljen z LED-svetlobo s polnim spektrom in NIR (Near infra-red) LED-svetlobo

FAQ 202, opremljen z LED-svetlobo s polnim spektrom in NIR (Near infra-red) LED-svetlobo, spodbuja proizvodnjo kolagena in izboljšuje krvni obtok, zmanjšuje gube in fine linije ter posvetli polt. Svetloba zagotavlja različne koristi za kožo; še več, tretmaji so preprosti in popolnoma prilagodljivi prek aplikacije, za personalizirano izkušnjo in neprimerljivo učinkovitost.

Pripravite se na toplo zimo iz udobja svojega doma in za prihajajoče praznike zasijte kot še nikoli!

Lepotno-tehnološki pripomočki FOREO so na voljo na foreo.com in pri izbranih partnerjih, kot so: Nama.si, Douglas.si

Vesel božič!