Domov » Potovanja » Ta hišica na drevesu je najbolj popularna ponudba na Airbnb-ju

Ta hišica na drevesu je najbolj popularna ponudba na Airbnb-ju

PotovanjaZanimivosti
Ta hišica na drevesu je najbolj popularna ponudba na Airbnb-ju
📷 Airbnb

Oglej si njeno notranjost…

Na Airbnb-ju najdeš najrazličnejše vrste namestitev, od podeželskih hiš in gradov do majhnih in udobnih kolib in miniaturnih enoposteljnih stanovanj. In katera je najbolj priljubljena?

Nagrada za največkrat ogledano ponudbo na Airbnbju gre leseni hišici na drevesu v Atlanti. Z več kot 300.000 ogledi vsak mesec in s 147.000 osebami, ki ponudbo dodajo na svojo listo želja, je to najbolj zaželjena lokacija za dopustovanje na svetu.

S 324 evri na noč, Secluded Intown Treehouse ponuja urbani umik s tremi ločenimi apartmaji, ki so med seboj povezani z vrvmi. Skrita med drevesi in kot nalašč za dve osebi, hišica na drevesu vsebuje dnevno sobo s starinskim pohištvom in balkonom, spalnico z dvojno posteljo in starinskim dekorjem in palubo z leseno, visečo sprehajalno stezo. Za kopalnico v hišici žal ni bilo prostora – nahaja se v zasebni hišici za goste, le 30 sekund stran od apartmajev na drevesu.

Vse tri hišice drži v zraku sedem dreves, vključno z najstarejšim 150 let starim Southern Short-Leaf Pine-om. Edinstveno namestitev je pred približno 18-imi leti oblikoval Peter Bahouth.