Domov » VIP » Tako so Jennifer Aniston, Kardashianke in ostali zvezdniki preživeli zahvalni dan

Tako so Jennifer Aniston, Kardashianke in ostali zvezdniki preživeli zahvalni dan

VIP
Tako so Jennifer Aniston, Kardashianke in ostali zvezdniki preživeli zahvalni dan
📷 Khloé Kardashian / Instagram; Profimedia; Profimedia

Zvezdniki so letošnji zahvalni dan zelo hvaležni!

Zvezdniki, kot so Chrissy Teigen, Gigi in Bella Hadid in še mnogi drugi so bili včeraj zaposleni v kuhinji, za Jennifer Aniston pa je bil ta praznik priložnost, da vrne Jimmyju Kimmelu.

Igralka je v četrtek s svojimi sledilci na Instagramu delila, kako je letos malo spremenila svoje jedi za Friendsgiving praznovanje: na fotografiji je pozirala s krožnikom polnim enchiladas. Potem ko jo je Jimmy skritiziral, da vsako leto na tem tradicionalnem druženju postreže tradicionalno hrano, se je igralka tokrat odločila, da voditelju večerne oddaje postreže, kar si želi.

“Ok, @jimmykimmel … tukaj so tvoje f*%king Friendsgiving enchiladas,” je zapisala pod objavo, na kateri drži v rokah jed, ki jo je naredila za Jimmyja in njegovo smešno reakcijo.

Jenniferina soigralka v seriji Morning Show, Reese Witherspoon, je pokazala svojo čudovito mizo. “Hvaležnost je, ko nekdo drug kuha, medtem ko sam odpreš vino … 🦃🍷Srečen Zahvalni dan, ljudje! Zahvaljujem se vam za to zabavno, podporno skupnost ❤️ #thanksgiving,” je zapisala v četrtek.

Chrissy Teigen pa je medtem ustvarjala jed, ki ne bo šla kar tako v pozabo, v kuhinji pa je zaposlila tudi svojo starejšo hči Luno.


(Instagram)

Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez sta praznični dan preživela doma v družinskem krogu. Izgleda, da je bilo v kuhinji zelo zabavno vzdušje.

Bella in Gigi Hadid sta združili moči in ustvarili praznično pojedino.

(Instagram)

Za Kim Kardashian West je bil ta dan namenjen družini, ki si je med pripravami na zahvalni dan vzela trenutek za delitev prisrčnih fotografij s svojimi otroki.

Zahvalni dan pa se je za Khloé Kardashian začel že zelo zgodaj v telovadnici.

(Instagram)

Sarah Jessica Parker je praznični dan začela s pripravljanjem jedi. In glede na fotografijo, je veliko bolj organizirana v kuhinji kot njen lik iz serije Seks v mestu.

Courteney Cox je s hčero pojedla večerjo in nato v družbi psov malo zadremala.