Domov » VIP » TAKO sta Meghan Markle in princ Harry praznovala obletnico poroke

TAKO sta Meghan Markle in princ Harry praznovala obletnico poroke

VIP
TAKO sta Meghan Markle in princ Harry praznovala obletnico poroke
📷 Profimedia

Minilo je leto drastičnih sprememb za Meghan Markle in princa Harryja. V roku treh mesecev sta naznanila svojo šokantno odločitev, da izstopata iz kraljeve družine, se iz Velike Britanije preselila v Kanado in nato iz Kanade v Kalifornijo. Lansirala pa sta tudi neprofitno organizacijo Archewell in se še naprej ukvarjata s svojim sinom Archiejem Mountbatten-Windsorjem, ki je nedavno dopolnil eno leto.

Pred dvemi dnevi pa sta zakonca praznovala že svojo drugo obletnico in praznovanje naj bi bilo zelo skromno. “Družina skupaj preživlja miren dan,” je za revijo People povedal družinski prijatelj. Za Page Six pa je bližnji vir razkril, da si je par vzel prosti dan in ga preživel s sinom in psmi. “Mirno bosta preživela dan, se sprostila in bila skupaj brez motenj. Brez dela. Brez klicev. Samo čas za družino in brez kompliciranj.”

Par naj bi z Archijem trenutno živel v prestižni vili na Beverly Hillsu, katere lastnik je Tyler Perry. 2322 m2 velika parcela z vilo se nahaja v varovani skupnosti in je opremljena z najsodobnejšim varnostnim sistemom.

Tudi Archie je svoj prvi rojstni dan praznoval v tej vili. Meghan naj bi mu spekla jagodno-smetanovo torto, Harry pa je napihnil balone. Ko se bo pandemija nekoliko omilila, bo par začel iskati nov, trajnejši dom.