Te zanima, kako na najhitrejši način pripraviti kožo na jesen?

Vrnitev v mesto po zasluženem dopustu je lahko stresna in težka, podobno kot prizor z Anne Hathaway, ko je prvič stopila v svet mode v kultnem filmu »Hudičevka v Pradi«. Bliža se uradni začetek jeseni, ki je pogosto tudi čas novih začetkov, odkrivanja dejavnosti, ki nas zabavajo ob krajših dnevih, in prevzemanja navad, ki bodo dobro vplivale na naše zdravje in samozavest.

Švedska beauty tech blagovna znamka FOREO ima za idealnega zaveznika zdrave in lepe kože v jesenskih dneh UFO mini, napravo, ki bo vašo kožo globinsko navlažila in nahranila v le dveh minutah.

S kombinacijo tehnologije segrevanja, ki odpira pore, pulzacij T-Sonic, ki izboljšajo absorpcijo sestavin maske UFO, in terapije z LED-svetlobo, ki upočasni staranje kože, osveži njen videz in zdravi akne, je UFO mini spa nega, ki bo preobrazila vašo kožo.

FOREO UFO mini
FOREO UFO mini

Naprava se uporablja v kombinaciji z maskami za obraz UFO, ki jih je navdihnila korejska nega kože. Te maske, ki so posebej zasnovane kot dopolnitev linije UFO in ki okrepijo učinke nege na kožo, vsebujejo vrhunske naravne sestavine, ki pomagajo ohranjati svež in sijoč videz skozi celotni dan. Niso testirane na živalih, so pa dermatološko testirane in

FOREO Make My Day maska
FOREO Make My Day maska

narejene iz ultra mehkih mikrovlaken, zato so popolne za sproščanje in profesionalno nego obraza, kadar koli si jo zaželite.

Maska Make My Day vsebuje hialuronsko kislino, ki kožo takoj navlaži, in razkošne rdeče alge, ki kožo varujejo pred onesnaženjem. Primerna je za vse tipe kože in bo zagotovila pravi odmerek energije že v jutranjih urah.

FOREO Call It A Night maska za obraz
FOREO Call It A Night maska za obraz

Negovalna maska Call It A Night z oljčnim oljem in ginsengom bo vaši koži zagotovila globinsko vlaženje in energičen videz. Je odlična izbira za večerno nego kože in sprostitev pred spanjem, rezultat pa bo navlažena, sijoča ​​in mehka koža.

 

Maske FOREO UFO mini in UFO so na voljo na prodajnih mestih in v spletni trgovini DM.