Televizor Samsung The Frame 2024 in zvočnik Music Frame: Popolna harmonična kombinacija za vaš dom

V svetu sodobne tehnologije televizorji niso več zgolj “velike škatle” za gledanje televizijskega programa. Postali so estetski dodatki, ki polepšajo naše domove in predstavljajo osrednji element modernih družin. Z najnovejšo izdajo televizorja Samsung The Frame 2024 in novim zvočnikom Music Frame, lahko sedaj uživate v brezhibni kombinaciji vrhunske tehnologije in umetnosti, ki ju je težko premagati.

Umetnost in vrhunska tehnologija v enem

Za ljubitelje klasične in moderne umetnosti je The Frame 2024 pravi biser, “must have”. S svojim ozkim profilom in prilagodljivim okvirjem se brezhibno vklopi v vsak interier, hkrati pa prostor obogati z vtisom, da ste v najbolj znanih svetovnih muzejih. Ko je televizor izklopljen, se prelevi v slikarsko platno, ki prikazuje več kot 2300 umetniških del iz preko 60 muzejev in galerij po vsem svetu, ki jih preprosto naložite iz aplikacije Trgovina z umetninami (Samsung ArtStore). S senzorjem svetlosti se umetniška dela prilagajajo osvetlitvi prostora, kar ohranja pristnost barv. Dodatno senzor gibanja omogoča, da se zaslon izklopi, ko ni nikogar v prostoru, kar varčuje z energijo.

Televizor Samsung The Frame 2024 in zvočnik Music Frame: Popolna harmonična kombinacija za vaš dom

Televizor The Frame omogoča tudi prilagajanje z različnimi okvirji, ki jih enostavno menjate z magnetnim sistemom. Za dodatno fleksibilnost je na voljo tudi trinožno vrtljivo stojalo, ki omogoča obračanje zaslona vodoravno ali navpično, kar omogoča popolno prilagajanje vašemu slogu in prostoru.

Kakovost slike in zvoka na The Frame je vrhunska, zahvaljujoč QLED tehnologiji, ki omogoča več kot milijardo resničnih barv. Kvantni procesor 4K optimizira sliko, zvok in številne druge funkcije, kar zagotavlja resnično osupljivo izkušnjo gledanja. Dvojna LED tehnologija osvetlitve ozadja in matiran zaslon poskrbita za izboljšanje kontrasta, več pristnih barvnih tonov in zmanjšanje odboja svetlobe.

Televizor Samsung The Frame 2024 in zvočnik Music Frame: Popolna harmonična kombinacija za vaš dom

Popolna zvočna izkušnja z estetskim pridihom

Samsung je s predstavitvijo zvočnika Music Frame ustvaril popolno dopolnitev za The Frame televizor. Music Frame združuje vrhunski zvok in umetniško oblikovanje, kar uporabnikom omogoča prikaz osebnih slik ali umetniških del, hkrati pa uživanje v brezžičnem zvoku s pametnimi funkcijami. Ne glede na to, ali se uporablja kot samostojna naprava ali v kombinaciji s televizorjem in zvočnikom Soundbar, Music Frame obljublja izboljšano zvočno izkušnjo, ki dopolnjuje vsak prostor.

Televizor Samsung The Frame 2024 in zvočnik Music Frame: Popolna harmonična kombinacija za vaš dom

Zakaj Izbrati Samsung The Frame?

Samsung je znan po svoji zavezanosti k trajnosti. Televizor The Frame 2024 vključuje daljinski upravljalnik Solarcell, ki se napaja s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo, kar zmanjšuje količino odpadnih baterij in spodbuja okolju prijazne vire energije. Poleg tega ima televizor The Frame potrdilo PANTONE za realističen prikaz barv, kar še dodatno potrjuje njegovo kakovost in natančnost.

Televizor Samsung The Frame 2024 in zvočnik Music Frame: Popolna harmonična kombinacija za vaš domSamsung The Frame 2024 in Music Frame nista le tehnološka izdelka, ampak sta umetniški deli, ki v vaš dom prinašata eleganco, estetiko in vrhunsko zvočno-vizualno izkušnjo. Z novim televizorjem in zvočnikom lahko vsak dan uživate v umetnosti, ne da bi zapustili udobje svojega doma. Pustite se očarati Samsung harmoniji tehnologije in estetike ter svojemu domu omogočite, da postane prava galerija umetniških del.

Ne zamudite tega …

Doživite veliko igro z neverjetnimi ponudbami za najnovejše Samsung izdelke na Samsung Festivalu. Od 13. do 30. junija 2024 boste na spletni strani Samsung uživali v ekskluzivnih ponudbah za najnovejšo tehnologijo: od vodilnih mobilnih naprav do najnovejših televizorjev in povezanih gospodinjskih aparatov. V okviru letošnje akcije bodo kupci ob nakupu dveh v promociji vključenih televizorjev prejeli 50 % popust na cenejšega, ki se bo obračunal neposredno v nakupovalni košarici, pred plačilom. Ta izjemna priložnost omogoča, da nadgradite svojo domačo zabavo z najnovejšo Samsung tehnologijo in uživate v neprekosljivi kakovosti ter inovacijah.