TikTok trend: Hipnotiziraj s štirimi belimi pikami okoli oči

Nobena skrivnost ni, da so ličila lahko močen pripomoček. Lepotne vplivnice so nas naučile, da imajo ličila moč transformacije, tako od znotraj kot od zunaj. Če pa vprašaš uporabnike TikToka, pa imajo ličila moč narediti še veliko več kot to – nekateri celo trdijo, da imajo hipnotične lastnosti.

Najnovejši trend ličenja vključuje belo črtalo za oči in risanje štirih belih pikic okoli obeh očes.

@bymichellediaz

Reply to @zenongirl21c ##greenscreenvideo ##PepsiApplePieChallenge make sure to send me/tag me on your looks bc I love to see them ❤️ ##makeuptrick

♬ Soft Song – Background Jazz Ballads

Ne le, da ta tehnika izgleda zelo prisrčna, ampak kot pravi TikTokerka, ki je ustvarila ta videz, ima moč hipnotizirati moške, da se zaljubijo vate. Lepotna guruja Michelle Diaz (@bymichellediaz) je na platformi pojasnila, kako deluje ta videz: “Povem ti, hipnotizirala boš vsakega moškega, ki te bo pogledal v obraz.”

@bymichellediaz

Reply to @ogeliza just posted a tutorial/what liner I use 🤌🏽✨ ##whitedots ##makeuphack ##ThatCloseMessenger

♬ El Preso – Fruko Y Sus Tesos

Ker je trend štirih pikic začel krožiti po aplikaciji, so drugi uporabniki ličil prav tako poskusili videz in izgleda, da doživljajo podobne pozitivne rezultate. Ena oboževalka je Michelle celo poslala zasebno sporočilo, v katerem je zapisala: “Pred kratkim sem preizkusila dve pikici na očeh, ko sem šla na zmenek in puuuunca, naj ti povem, lol, ta moški je rekel ‘Ne morem te nehati gledati.’ Zelo mu je bilo všeč in celo vprašal je, kje sem dobila navdih.”

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si