Domov » Lepota & zdravje » TO je 8 najbolj priljubljenih odtenkov lakov za nohte vseh časov

TO je 8 najbolj priljubljenih odtenkov lakov za nohte vseh časov

Lepota & zdravjeLičenje
TO je 8 najbolj priljubljenih odtenkov lakov za nohte vseh časov
📷 This is Sivylla

Na tržišču je res ogromno različnih odtenkov lakov za nohte. Ne glede na to ali kupuješ lake v drogerijah ali pa preko spleta, izbira se pogosto zdi brezmejna. Si se odločila, da si kupiš rdečega? Ok, na izbiro imaš vsaj 40 različnih odtenkov različnih znamk.

Če je klasična rdeča tvoja najpogostejša izbira ali pa imaš raje bolj posebne, kovinske odtenke, ni nobene bojazni, da med vso to izbiro na tržišču ne bi našla svojega idealnega odtenka. Chanelov Rouge Noir je dosegel svoj status ikoničnega laka, saj je modna hiša bordo rdeč odtenek prvič uporabila na svoji modni reviji že v 90-ih. Kar pa se tiče prosojnih, kožnih manikur, Essijev pastelno roza odtenek z imenom Ballet Slippers podira vse rekorde v priljubljenosti. Za nošenje pa ga je odobrila celo sama britanska kraljica!

Ko naslednjič ne boš vedela, s katerim odtenkom laka bi si nalakirala nohte, izberi enega izmed osmih najbolj priljubljenih odtenkov vseh časov.

Essie Nail Polish – Ballet Slippers

Essijev zloglasni prosojno rozast lak je nevtralna izbira številnih nevest, zvezdnic in članic kraljeve družine. Ja, tudi kraljica, Kate Middleton in Meghan Markle so navdušene nad njim.

(Essie)

OPI Nail Lacquer – Lincoln Park After Dark

Za tiste priložnosti, ko se ti zdi črn lak pretemen, je OPIjev Lincoln Park After Dark odlična alternativa. Odtenek je globoko vijoličen in na prvi pogled izgleda črn – ampak ni.

(OPI)

Dior Vernis Gel Shine & Long Wear Nail Lacquer – 999 Red

Ena stvar, s katero se zagotovo strinjate vse, ki lakirate nohte je, da je rdeča vedno prava izbira. Čeprav obstaja nešteto rdečih lakov za nohte, pa je Diorjev v odtenku 999 Red popoln klasično-rdeč odtenek. Formula je visoko sijoča in dolgo obstojna kot gel.

(Dior)

Sally Hansen Miracle Gel – Get Mod

Težko je najti popoln bel odtenek. Nekateri odtenki so preveč kredasti, drugi preveč rumenkasti, spet tretji pa so preveč prosojni ne glede na to, koliko slojev naneseš. In prav zato je Sally Hansen Miracle Gel v odtenku Get Mod tako zelo priljubljen. Je neprosojen in snežno bel, poleg tega pa dolgo obstojen, saj njegova formula posnema gel manikuro.

(Sally Hansen)

Deborah Lippmann All Fired Up Gel Lab Pro Collection – Bo$$

Ko se naveličaš rotiranja klasičnih odtenkov, je ta svetleč globoko turkizen odtenek več kot idealna izbira. Ta odtenek laka je en do najbolj prodajanih pri znamki Deborah Lippmann, kajti čeprav je kovinski, je še vedno relativno subtilen.

(Deborah Lippmann)

Essie Nail Polish – Bikini So Teeny

Pastelni lak za nohte je praktično sinonim za pomlad, ampak tisto, zaradi česar je ta priljubljen odtenek izstopajoč med vsemi ostalimi modro-vijoličnimi odtenki na tržišču pa je to, da vsebuje tudi nežen šimer.

(Essie)

Chanel Le Vernis Longwear Nail Colour – Rouge Noir

Posneman, ampak nikoli dupliciran. Ta ikoničen odtenek Chanelovega laka je v odtenku črne češnje (oziroma bordo rdeče).

(Chanel)

OPI Nail Lacquer – Taupe-Less Beach

OPIjev remiks klasičnega sivkasto-rjavega laka za nohte je povsem unikaten. Ne presvetel, ne pretemen, nevtralen in primeren za vse letne čase in priložnosti. Nič čudnega, da je en od najbolj prodajanih odtenkov pri znamki.

(OPI)

Ne spreglej pa tudi najbolj trendovskega odtenka laka za nohte leta 2019 in treh najboljših nadlakov na tržišču!