Domov » Lepota & zdravje » TO je najbolje prodajan suhi šampon na svetu

TO je najbolje prodajan suhi šampon na svetu

Lepota & zdravjeNega
TO je najbolje prodajan suhi šampon na svetu
📷 Batiste Official / Instagram

Vsaki dve sekundi se proda ena steklenička!

Za vse tiste, ki preživite absurdno preveč časa pred policami z izdelki za lase, še zlasti pred suhimi šamponi, ker se ne morete odločiti, katerega bi vzele, je svet zdaj uradno razglasil najboljšega: suhi šampon od znamke Batiste se po svetu proda na vsaki dve sekundi.

Z drugimi besedami, izdelek, ki stane okoli 4 evre, resnično deluje!

Čarovnija

Sploh ne gre za to, da bi sestavine naredile nekaj posebnega: enostavno šampon naredi točno to, čemur je namenjen – vpije maščobo na lasišču. Ampak za razliko od večine suhih šamponov na tržišču, ki naredijo lase lepljive, mokre in teksturirane (vendar še vedno vidno umazane), Batiste vsebuje rižev škrob, ki absorbira maščobo in umazanijo, hkrati pa optično zgosti lase. Tvoji lasje so posledično bolj voluminozni in brez maščob.

Edina slabost je, da je šampon narejen na osnovi prahu (zaradi česar tudi tako dobro deluje), kar lahko povzroči bele lise na laseh. Ampak brez panike, če boš po sprejanju lase dobro razčesala ali pa lasišče zmasirala s prstnimi blazinicami, se šampona sploh ne bo opazilo. V kolikor si rjavolaska ali temnolaska pa lahko uporabiš tudi obarvan suhi šampon, ki vsebuje rjavi prah.