TO soboto se bo Citypark ovil v plesne ritme

Naše največje nakupovalno središče Citypark, ki združuje prostor za nakupovanje, zabavo in druženje, se bo tokrat ovilo v plesne ritme. Ob pestrem in zabavnem dogajanju boste na svoj račun prišli vsi ljubitelji glasbe in umetnosti gibanja. V soboto, 21. maja, bo od 16. ure namreč potekal plesni vikend. V sklopu zaključka DJ akademije bodo mladi DJ-i pokazali novo znanje tehnik mixanja, snemanja in uporabe profesionalnih DJ naprav. Poleg tega pa vas čaka še plesno dogajanje, kjer boste lahko izkusili pravo plesno učno uro.

V osrednjem prostoru pred Intersparom bodo prava paša za oči plesni nastopi ob zvokih novih DJ zvezd. Sledil bo samostojni glasbeni nastop plesalca Jerneja Kozana, ki bo kasneje vodil tudi šolo plesnih korakov. Čaka vas torej odlična priložnost, da osvežite svoje znanje plesa in se naučite novih gibov.

TO soboto se bo Citypark ovil v plesne ritme
Citypark se bo v soboto ovil v plesne ritme

Pri trgovini Deichmann v 1. nadstropju nakupovalnega središča, bo pester program namenjen najmlajšim nadobudnežem. Na velikem zaslonu se bodo namreč vrteli interaktivni plesi za otroke. Ob 17. uri pa bo na ogled tudi glasbeno-plesna pravljica Objemi drevo.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si