Domov » Zanimivosti » Točno TO vse uspešne ženske počnejo ob nedeljah

Točno TO vse uspešne ženske počnejo ob nedeljah

Zanimivosti
Točno TO vse uspešne ženske počnejo ob nedeljah
📷 Jessica Alba / Instagram

Precej enostavno se je prepustiti nedeljskemu lenarjenju, zaradi česar se zvečer počutiš, kot da je dan kar poletel mimo, ti pa nisi naredila popolnoma nič koristnega. Kakorkoli, nedelja je po našem mnenju najpomembnejši dan v tednu in zato je še kako pomembno, da ne gre kar tako mimo.

Uspešne ženske vedo, da lahko opravljanje določenih stvari na sedmi dan v tednu, ostalih šest dni naredi veliko bolj produktivnih in sproščenih.

Sledijo nedeljski rituali, ki jih nikakor ne smeš izpustiti, če se želiš včlaniti v klub uspešnih žensk.

Čiščenje

Pranje perila, brisanje prahu, sesanje in splošno organiziranje ti bodo pomagali, da boš pripravljena na kaos, ki ga prinaša delovni teden. Potrebuješ malo motivacije za opravljanje teh neprijetnih opravil na “nedelovni dan? Znanost je dokazala, da nered v stanovanju zmanjšuje našo osredotočenost in vpliva na slabše pomnjenje informacij.

Priprava garderobe in hrane

Ta nasvet se ti morda zdi povsem brezvezen, ampak sestavljanje modnih kombinacij za prihajajoči teden ti lahko popolnoma spremeni (beri: olajša) življenje. Ta navada ti lahko prihrani ogromno jutranjega dragocenega časa in prepreči garderobno zmešnjavo.
Povsem enako pa velja tudi za zajtrke in kosila. Načrtovanje in vnaprejšnja priprava ti bosta prihranila čas in denar. Poleg tega pa je bilo tudi dokazano, da kadar imamo že pripravljen zdrav obrok, nas ne bo mikalo poseči po nezdravem prigrizku. Dvojna zmaga!