fbpx

TOLIKO denarja prejme Kim Kardashian vsako leto za vroči posnetek iz leta 2007!

Kim Kardashian je dandanes vplivna, poslovna ženska, včasih pa je bila le resničnostna zvezdnica, ki je iskala svoj veliki prodor na sceno. V zgodnjih 2000-ih je bila Kardashianka znana predvsem kot najboljša prijateljica Paris Hilton – bogate blondinke, ki je oboževala modo.

Leta 2007 je postala v trenutku slavna po izdaji domačega vročega posnetka, ki ga je posnela s svojim takratnim fantom Ray J-jem. Kardashianka je priznala, da je nad posnetkom zgrožena. Kljub temu pa ni dvoma, da je posnetek prispeval k temu, da je postala tako velika zvezda. In če verjameš ali ne, zvezdnica še vedno prejema denar za avtorske pravice od tega posnetka.

Kim in Ray J prejemata denar za avtorske pravice

Danes je Kim uspešna podjetnica s številnimi uveljavljenimi blagovnimi znamkami in ogromnim številom sledilcev na družabnih omrežjih. Njeno premoženje naj bi znašalo 1,4 milijarde dolarjev, kar je posledica prihodkov iz različnih virov. Eden od teh je še vedno tudi njen vroči posnetek iz leta 2007.

Po poročanju Cinema Blend Kim in Ray J še vedno prejemata letni znesek od vročega posnetka in sicer vsak približno 360.000 ameriških dolarjev (slabih 300.000 evrov). Poleg tega je družba Vivid Entertainment Kim razglasila tudi za osebo, ki najbolj privlači ljudi k ogledu.

Kar pa se tiče Kiminih občutkov glede posnetka – zvezdnica se je z njim sprijaznila in svoje življenje ocenila kot “zapleteno”, a priznava, da je njeno življenje na splošno čudovito.