Domov » Lepota & zdravje » Top 3 pričeske za k puliju!

Top 3 pričeske za k puliju!

Lepota & zdravjeModa & stilNega
Top 3 pričeske za k puliju!
📷 Profimedia

Puloverje s klasičnimi ovratniki kaj hitro potisnemo v zadnji del omare, ko se temperature drastično znižajo in začnemo vsakodnevno posegati po pulijih. Konec koncev so kot pulover in šal v enem! A kaj ko se lasje tako radi zatikajo ob ta visoki ovratnik in iz ure v uro postajajo bolj skuštrani in neurejeni. Oglej si tri enostavne stile pričesk, ki ti ne bodo delale zmešnjave na glavi in okoli vratu!

1. Figa na vrhu glave
Najprej v laseh s suhim šamponom ustvari malo neurejene in pramenaste teksture, saj boš s tem naredila lep kontrast in ubila formalnost pulija. Nato s prsti zberi lase skupaj na vrhu glave in naredi neurejeno figo. Popolno-nepopoln stil je trenutno zelo ‘in’!

2. Ohlapna stranska kita
Ponovno ustvari malo teksture v laseh s suhim šamponom, saj boš z njim dodala lasem malo volumna in pridobila tudi na debelini kite. Počeši vse lase na eno stran in začni plesti kito ter jo na koncu pričvrsti z elastiko. Za zaključek jo na večih mestih nežno povleci malo narazen, da ustvariš kulsko-sproščen videz.

3. Športni čop
Ključno pri ustvarjanju puliju prijaznega čopa je, da ga pričvrstiš točno na sredini zadnjega dela glave. Če želiš, da bo resnično ostal na mestu in se ne povesil tekom dneva, namesto ali poleg klasične elastike uporabi še ‘bungee’ elastiko, ki ima na konceh kljukico, saj lahko z njo precej bolje fiksiraš čop.