Tori Spelling potrebuje pomoč! Z otroci živi v avtodomu

Tori Spelling in njeni otroci živijo v avtodomu v kampu ob plaži, potem ko so se odjavili iz motela, za katerega so plačevali 100 dolarjev na noč, v katerega so bili prisiljeni oditi zaradi težav s svojo hišo.

Zvezda serije Beverley Hills 90210 se je morala s petimi otroki zaradi težav s črno plesnijo izseliti iz svoje hiše, nato so odšli v motel, zdaj pa se zdi, kot da so se, vsaj začasno, preselili v avtodom v kampu na plaži Ventura v Kaliforniji.

V avtodomu pa očitno ni bilo njenega odtujenega moža Deana McDermotta, ki je junija po 17-ih letih zakona objavil, da se ločuje od 50-letne igralke.

Družina je več tednov iskala prenočišče, potem ko jih je “ekstremna” težava s plesnijo prisilila zapustiti njihov dom.

Prejšnji mesec je družina bivala v motelu za 100 dolarjev na noč v bližini Los Angelesa, čeprav so se kasneje odjavili, da bi bivali pri prijateljih.

Ko je paparac vprašal Tori, zakaj je bivala v motelu, je odgovorila: “Ste starš? Saj veste, da bi za svoje otroke naredila vse, kar lahko, kajne?”

Ni še jasno, ali bo nepremičnina, ki so jo zapustili, še kdaj primerna za bivanje, ampak Tori je svetu prvič povedala o tej težavi že maja, ko je rekla, da so njeni otroci “zelo bolni” zaradi plesni.

“Naše težave so naslednja stopnja našega problema PLESNI in hiše, ki nas počasi ubija že 3 leta,” je dejala. “Naša družina potrebuje pomoč,” je dodala in izjavila, da se zaradi težave počuti “preobremenjeno”.

Tori ima z Deanom pet otrok, 16-letnega Liama, 15-letno Stello, 11-letno Hattie, 10-letnega Finna in šestletnega Beauja.