Tori Spelling spregovorila o razjedi na očesu

Oboževalce posvarila, česa naj nikar ne počnejo!

Prejšnji teden so 49-letno nekdanjo igralko v seriji Beverly Hills 90210 v Los Angelesu opazili s prevezo na očesu in številni oboževalci so bili zaskrbljeni, kaj se je zgodilo.

Tori Spelling je kasneje razkrila, da je morala nositi obliž, ker je dobila razjedo na zrklu.

Med zadnjo epizodo njenega podkasta 9021OMG z dolgoletno prijateljico Jennie Garth je Tori pojasnila, kako je dobila razjedo, hkrati pa pred njo posvarila svoje oboževalce.

“Tako neumno je, sama sem kriva, sama sem si to naredila,” je povedala Tori. “Torej nosim kontaktne leče, ampak nosim dnevne in na koncu dneva, otroci … karkoli … lahko najdem vse izgovore, ki jih hočem, da jih ne vzamem ven, spim v njih in to ni zdravo.”

Potem ko jo je Jennie vprašala, kako dolgo ne vzame leč ven, je Tori razkrila, kako dolgo jih v resnici nosi.

“Sedem tednov. Pretiravam,” se je pošalila Tori. “Vendar sem znana po tem, da jih imam morda 20 dni. Vem, to je sramotno. Vse povem svojemu očesnemu zdravniku, sem popolnoma odkrita, tako da nima veze.”

“In sem dobila razjedo na očesu,” je dodala Tori. “Na levem očesu sem dobila razjedo.”

Tori je nato povedala, da je njen očesni zdravnik ugotovil, kakšno srečno je imela, da je dobila le relativno majhno poškodbo.

Zdaj, ko se je morala soočiti s to poškodbo, je Tori rekla, da namerava nositi drugačno vrsto leč, ko se oko pozdravi.

“Ko se bo to pozdravilo, bom prešla na 30-dnevne,” je rekla Tori.

Ko je govorila o procesu zdravljenja, je Tori še dodala: “Sedem do 10 dni, da se popolnoma obnovi. Tokrat sem imela srečo. Ne bom tega jemala za samoumevno. Pozabi na delo, ampak mama z enim očesom. To ni v redu, ker morajo mame dobesedno slišati in videti vse, kar se naenkrat dogaja, jaz pa ne morem.”