Trije modeli hlač, ki jih moraš imeti v svoji omari!

Denim je naš zvesti spremljevalec skozi vse leto. Skinny hlače v različnih modrih barvah so že zdavnaj zašle v naše omare, saj so zelo praktične tako za “casual“ stil kot tudi za poslovnega. To jesen in zimo pa bomo namesto klasičnih modrih nosile snežno bele in ne popolnoma oprijete “skinnyke“, kot jih lahko vidimo na resničnostni zvezdnici in manekenki Kendall Jenner in Viktorijinem angelčku Karlie Kloss.

1. NATRGANE ČRNE SKINNY HLAČE

Vsaka ženska jih mora imeti v omari, vendar pazite, da vam niso pretesne. Raje kupite malenkost manj oprijete, saj vam v primeru pretesnih, koža sili skozi raztrgan del, kar pa ne laska vašemu izgledu.

2. SNEŽNO BELE SKINNY HLAČE

Enobarvni stil je zelo v modi, zato bele hlače kombinirajte z belo majico, tako kot Kendall, za bolj jesenski pridih pa zraven obujte gležnjarje s peto ali brez, čez belo majico pa oblecite pulover ali jopo v živi barvi saj s tem poživite celotni izgled.

3. NEOPRIJETE KAVBOJKE

So idealne skinny hlače saj niso preveč oprijete ali preveč ohlapne. Za zapeljiv videz jih oblecite skupaj s krajšim topom (crop top), zraven pa obujte salonarje z visoko peto. Spodnji del hlač lahko tudi malo zavihate in s tem pokažete gležnje, ki naredijo celotni videz še bolj sexy.

Naj se modna jesen začne!