Triki & nasveti: Kako podaljšaš življenjsko dobo BeautyBlenderju

Nobena skrivnost ni, da je BeautyBlender ključnega pomena za brezhibno nanešen puder, vendar pa je skrb za revolucionarno gobico lahko kar težavna in zahteva precej več vzdrževanja, kot samo čiščenje z ustreznim čistilnim gelom. Tudi kako ravnaš z blenderjem med čiščenji igra zelo pomembno vlogo.

Ustanoviteljica in avtorica BeautyBlenderja, Rea Ann Silva ima zate najboljše nasvete, kako preprečiti razpoke in lomljenje ter trike, kako gobico vzdržuješ prožno. Nadaljuj z branjem, če želiš izvedeti, kako iz tega lepotnega pripomočka izvlečeš največ.

1) Zmoči ga pred čisto vsako uporabo

“V prvi vrsti me najbolj preseneča dejstvo, da ljudje (celo prijatelji in sorodniki) po vseh teh letih še vedno ne vedo, da ga je treba pred uporabo zmočiti,” razlaga Rea Ann. “BeautyBlender moraš nujno zmočiti, da ga spraviš v njegovo optimalno stanje za uporabo in za najboljši nanos ličil.” Plus, vlažen beautyBlender omogoča, da izdelek obsedi na gobici in se vanjo ne vpije.

Tag someone who deserves a #beautyblender party! ???

A photo posted by beautyblender (@beautyblender) on

2) Tapkaj, tapkaj, tapkaj

Nikar ne razmazuj ali drgni BeautyBlenderja po svoji koži. Grobi potegi lahko ustvarijo opazne lise ličil, poleg tega pa lahko tako ravnanje privede tudi do neželenih razpok v gobici. Rea Ann ti svetuje, da “uporabljaj tapkajoče gibe za raznos izdelka po koži. Vsakič, ko tapkneš BeautyBlender ob kožo, raznaša in hkrati zablenda izdelek za brezhiben finiš.”

3) Preudarno izberi barvo

Vsak BeautyBlender služi svojemu namenu. Seveda najbolj priljubljen roza jajčasta gobica dela čudeže s skorajda vsakim izdelkom, ampak če z njim konstantno nanašaš temnejše odtenke podlage, bronzerje in samoporjavitvene izdelke, potem se ti najbolj splača investirati v črn BeautyBlender Pro. Temnejša barva je manj dovzetna za madeže, kot svetlejša rozasta. Če želiš potegniti največ iz svoje negovalne rutine, potem investiraj v bel BeautyBlender, saj je bil narejen prav z namenom, da se ga uporablja s serumi in kremami.

What does your #beautyblender collection look like? Tag us on your next post for a chance to be featured on our page!

A photo posted by beautyblender (@beautyblender) on

4) Stisni, ne drgni

Nobene potrebe ni, da z vso močjo drgneš BeautyBlender med čiščenjem. Že preprost stisk bo svoje delo opravil odlično. Nasvet Rea Ann-e? “Operi ga pred vsako uporabo. Ženske, kot sem tudi sama, smo vedno v pomanjkanju časa in potem, ko ga uporabiš, nimaš še časa za čiščenje.” In glede na to, da mora biti gobica za pravilno uporabo vlažna, bo umivanjem s čistilnim gelom pred uporabo ubilo dve muhi na en mah.

5) Embalaže ne zavrzi

Veliko ljudji vrže plastično embalažo takoj po odprtju v smeti, vendar pa je Rea Ann razkrila, da je dejansko zelo priročno orodje. “Z namenom sem ga oblikovala tako in se ga splača shraniti.” BeautyBlender se razširi, ko je moker in takrat je tudi ravno prave velikosti, da ga položiš na vrh embalaže. “Ne bo se dotikal ničesar umazanega v predalu ali na mizi. Embalaža mu tudi omogoča, da je konstantno izpostavljen zraku in svetlobi,” še dodaja Rea Ann.

Wrapping up our tour of Sydney and off to Melbourne now! ?? #beautyblenderAustralia

A photo posted by beautyblender (@beautyblender) on

6) Izogibaj se toksičnim tekočinam

Od pudrov, tekočin do krem, BeautyBlenderje se lahko uporablja z vsakim izdelkom. “Nisem še odkrila izdelka, s katerim se ne bi dalo uporabljati BeautyBlenderja in tudi nisem še našla ničesar, kar bi razgradilo njegova vlakna,” pravi Rea Ann. Kljub vsemu pa priporoča, da “se izogibaš alkoholu, acetonu ali katerimkoli drugim toksičnim izdelkom.”

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry