Tudi Kendall Jenner podlegla polnilom za ustnice?

Oboževalci Kendall Jenner so se začeli spraševati ali je tudi supermanekenka (in trenutno še edina popolnoma naravna Kardashian-Jenner sestra) podlegla polnilom za ustnice. Izgleda, kot da je 21-letnica sledila stopinjam mlajše sestre Kylie Jenner – ali pa je vse zgolj optična prevara?

Dobro znano dejstvo je, da si je Kylie pred nekaj leti s polnili povečala ustnice. 19-letnica je imela prej komaj opazne ustnice, zdaj pa so prva stvar, ki jo opaziš na njej. Čeprav je kar nekaj časa zanikala ta poseg, pa je naposled v oddaji Keeping Up with the Kardashians le priznala, da je bila zelo nesamozavestna zaradi njenih tankih ustnic in je mislila, da je noben fant ne bo hotel poljubiti.

Zdaj pa feni in sledilci obtožujejo Kylie-jino sestro Kendall, da je tudi sama podlegla polnilom za ustnice. Obtožbe so začele prihajati v trenutku, ko je Kylie na socialnih medijih objavila sliko, na kateri s Kendall promovirata svojo novo knjigo ‘Time of the Twins’. Fotografija je v trenutku preplavila splet prav zaradi tega, ker na njej Kendalline ustnice izgledajo večje in bolj polne kot običajno.

Vendar pa je hitro stopila v bran svoji sestri in zanikala obtožbe ter se opravičila svoji sestri za nastalo zmedo v videu na Snapchatu, v katerem je povedala:

“Kendall mi je danes dovolila, da ji s svinčnikom čez rob občrtam ustnice in zdaj vsi mislijo, da si je ustnice povečala s polnili. Oprosti Kendall!”

Na Zahvalni dan pa je Kendall na Snapchatu objavila nekaj videov in slik, ko sta se s Kylie pridružili svoji družini pri vsakoletni praznični večerji.

Nobenega dvoma ni, da ustnice Kendall izgledajo bolj polne kot običajno. Čeprav supermanekenka ni še nič komentirala obtožb, ki letijo na njen nov izgled pa njene ustnice kljub vsemu zdaj izgledajo zelo podobne ustnicam njene mlajše sestre Kylie.