Domov » Lepota & zdravje » Tudi ti med ličenjem delaš TO kritično napako?

Tudi ti med ličenjem delaš TO kritično napako?

Lepota & zdravjeLičenje
Tudi ti med ličenjem delaš TO kritično napako?
📷 Khloé Kardashian / Instagram

Popolno naneseš senčila na veke, obarvaš trepalnice in naneseš tekočo podlago. Potem pa celotni izgled uničiš s pretiranimi obrvmi. Znano? Že res, da so goste in opazne obrvi zelo v trendu, ampak v kolikor nisi naravno obdarjena z njimi, jih nikar ne poskušaj doseči. Tako vsaj pravi legendarna vizažistka slavnih Mary Greenwell, ki je učila Charlotte Tilbury in ličila princeso Diano. Sama nikakor ne prenese pretiranih obrvi, ki izgledajo povsem nenaravno.

Mary je nedavno povedala: “Če so vaše obrvi naravno goste in polne, potem je to super, saj so takšne idealne za vas.” Po njenem mnenju problem nastane, ko ljudje, ki nimajo naravno takšnih obrvi, pretiravajo s svinčnikom in si takšne narišejo.

“Če imate tanke obrvi, potem vam takšne pristojijo – zakaj bi jih poskušali spremeniti? Obrvi uokvirijo obraz in goste obrvi – če jih naravno nimate – ne bodo proporcionalno ustrezale vašemu obrazu,” dodaja.

Seveda tudi Mary priporoča, da se zapolni manjkajoče predele na obrveh, ampak to pa je tudi vse, kar bi morala narediti. Na ta način ohraniš naravno obliko in naraven izgled, ki ti tudi najbolj pristoji.