Tyra Banks končno priznala, da je šla pod nož!

In kaj si je dala popraviti?

Že res, da je nekdanja supermanekenka, vendar pa za to ni zaslužna mati narava. “Naravna lepota je nepoštena,” pravi Tyra Banks, ki je skupaj s svojo mamo napisala knjigo z naslovom “Popolnost je dolgočasna” (“Perfect is Boring”). “Zelo mi je neprijetno, ko naravno lepe ženske obsojajo vsakega, ki si da kaj popraviti.”

V njeni novi knjigi je Banksova razkrila, da si je dala na začetku njene kariere popraviti nos. “V nosu sem imela kosti, ki so rastle in srbele. Lahko sem normalno dihala, vendar sem se vseeno odločila za lepotno operacijo. Priznam! Umetni lasje in popravljen nos. Čutim, da je moja odgovornost, da povem resnico.”

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on


In ko gre za makeup videz, ki izgleda zelo naraven, 44-letnica pravi, da mu ni ravno naklonjena. “Kot manekenka sem potrebovala ličila. Menim, da ni s tem popolnoma nič narobe. Izenačil me je z drugimi. Gisele, ti ne potrebuješ ličil? Jaz jih! In obe sva pozirali za Victoria’s Secret.”

Sporoča pa, da “če si zadovoljna s svojo naravno lepoto, ne pretiravaj z ličili. V kolikor pa se glede nečesa počutiš negotovo … imam čarobno torbico lepotnih trikov, s katerimi boš izgledala takšna, kot si sama želiš. Začasno ali za vedno, jaz ne obsojam.”

Tyra, ki pravi, da ni naredila še nobenih pomladitvenih posegov, bi rada spodbudila bolj odkrito komuniciranje glede zunanjega videza.

“Popravi ali bodi ponosna na to – ženske bi morale imeti možnost obojega,” pravi nekdanja manekenka. “Bi imela lasulja? Ok. Si želiš trajno začrtane obrvi? Ok. Ženske bi morale nehati obsojati druga drugo.”