Domov » Potovanja » Uaaau! Teh 8 restavracij ima najlepši panoramski razgled na svetu

Uaaau! Teh 8 restavracij ima najlepši panoramski razgled na svetu

Potovanja
Uaaau! Teh 8 restavracij ima najlepši panoramski razgled na svetu
📷 Chevre D’Or

Restavracije so odlična zadeva (konec koncev ti ni treba pomivati nobene umazane posode). Ampak, zakaj bi se zadovoljila z običajno izkušnjo, ko pa lahko ob okusni hrani uživaš tudi v čudovitem panoramskem razgledu? To je 8 restavracij z najbolj osupljivimi razgledi na svetu!

Razgled na delujoči vulkan: Havaji

(Hawaii Volcano House)

Imaš hrano rada postreženo s pridihom doživetja? Restavracija The Rim v Volcano House-u ponuja spektakularen razgled na delujoči vulkan (iz varne razdalje, seveda).

Razgled na sydneysko pristanišče: Sydney, Avstralija

(Shangri-La)

V luksuznem hotelu Shangri-La se 36 nadstropij nad tlemu nahaja restavracija Altitude s panoramskim razgledom na najbolj znane mestne znamenitosti, kot so Harbour Bridge, Opera House in Harbour.

Razgled na Grand Canyon: Arizona

(Grand Canyon Lodges)

Kot ena od sedmih naravnih čudes sveta, bo Grand Canyon vedno osupljiv. Rezerviraj mizo v restavraciji El Tovar Dining Room, ki se nahaja na vrhu najbolj dih jemajočega razgleda.

Razgled na Côte d’Azur: Eze, Francija

(Chevre D’Or)

Nič se ne more primerjati z razkošno francosko riviero. V stilu se naužij atmosfere v La Chèvre d’Or restavraciji, ki ima kar dve Michelinovi zvezdici.

Razgled na Vatikan: Rim, Italija

(Rome Cavalieri)

Edina restavracija v Rimu s tremi Michelinovimi zvezdicami ponuja tudi najbolj spektakularen razgled na najbolj znano atrakcijo La Pergolo.

Razgled na zasneženo vrhove: Britanska Kolumbija, Kanada

(Kicking Horse Resort)

Do restavracije Eagle’s Eye te bo pripeljala gondola, ki se nahaja na kar 2346 metrih nadmorske višine! Vendar pa je čudoviti razgled na Rocky Mountains vreden tega izleta.

Razgled na največje mesto na svetu: Tokio, Japonska

(Tokyo Skytree)

Oglej si metropolo Tokio iz najvišje stavbe v mestu, kjer se na vrhu nahaja restavracija Sky Restaurant 634. Vse mizo so postavljene ob oknih, tako da preprosto ne moreš dobiti slabega sedeža.

Razgled na mesto luči: Pariz, Francija

(Le Jules Verne)

Restavracija Jules Verne se nahaja znotraj Eifflovega stolpa, tako da je razgled izjemen tako podnevi, kot tudi v večernem času, ko se mesto obarva v svoj vzdevek: mesto luči.