fbpx

UAU! Genijalni makeup trik za optično večje ustnice (brez črtala!)

Zdi se, kot da polne ustnice nikoli ne bodo šle iz mode, saj si vse več zvezdnic in vplivnic veča ustnice s polnili. Kaj pa če se bojiš injekcij? Ali pa bi si ustnice rada optično povečala le za posebne priložnosti? Zadnji makeup trik, ki se je tudi ekspresno hitro razširil po spletu, obljublja, da bodo tvoje ustnice v trenutku navidez bolj polne.

Do zdaj smo ustnice le občrtavali na tisoč in en različen način, da so izgledale večje, pri najnovejšem triku pa sploh ne potrebuješ nobenega črtala za ustnice, ampak le čopič in osvetljevalec za obraz, za zaključek pa še prozoren glos za ustnice.

Lepotni trik, ki se ga je domislila uporabnica TikToka @angelaluvspho, pa je navdušil tudi umetnico ličenja Hudo Kattan, lastnico znamke Huda Beauty, ki je na Youtubu objavila kratek tutorial.

Postopek: S tankim čopičem naneseš osvetljevalec po robu zgornje in spodnje ustnice. Na koncu nanesi na ustnice še lip gloss, po možnosti s “plumping” učinkom in to je to.

“Preprosta, ampak genijalna tehnika. Obožujem jo,” je zaključila Huda.

Preberi si tudi:
Sočne, naravne ustnice - Modna.si

Kako narediš priljubljene fitnes ustnice

Ok, vemo kaj si misliš, zakaj bi se naličila za v fitnes ali telovadbo? Čeprav dermatologi strogo odsvetujejo nanos ličil na obraz, ko se potiš, pa se nekatere…