Domov » VIP » UAU! Kakšna vesela novica za ljubitelje serije Prijatelji!

UAU! Kakšna vesela novica za ljubitelje serije Prijatelji!

VIP
UAU! Kakšna vesela novica za ljubitelje serije Prijatelji!
📷 Profimedia

Ljubitelji 10 let trajajoče humoristične serije Prijatelji se imajo po 16-ih letih, odkar se je maja 2004 predvajala zadnja epizoda serije, končno česa veseliti!

Warner Bros. naj bi bil blizu dokončnega dogovora s prvotno zasedbo za posebno združitev vseh šestih prijateljev. Vsak med njimi – Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry in Matt LeBlanc – naj bi za nastop prejel med 2,25 in 2,5 milijona dolarjev. Prvotno je bil vsakemu ponujen milijon dolarjev za nastop, vendar jih takrat sodelovanje ni zanimalo.

Warner Bros. naj bi tudi sklenil dogovore z ustvarjalci oddaje, Marto Kauffman in Davidom Craneom, da bi sodelovala pri posebni izdaji serije. Ta naj se ne bi nadaljevala tam, kjer je serija pred leti končala – z Monico in Chandlerjem ter njunima novorojenima dvojčkoma, s katerima sta se preselila v predmestje, Rachel in njeno sanjsko službo v Parizu, samo da se ji je odpovedala, ker Ross končno ugotovi, da je ona tista prava in ji prepreči let, Phoebe se srečno poroči z Mikeom, Joey pa je razburjen zaradi sprememb, ki se dogajajo v njegovi skupini najbližjih prijateljev.

Povsem nasprotno, to bo retrospektiva z intervjuji z igralsko zasedbo. Zaenkrat še niso določili nobenega gostitelja, vendar je zelo verjetno Ellen DeGeneres ena izmed glavnih kandidatov zaradi tesnega prijateljstva z Jennifer Aniston in dejstva, da njen pogovorni šov producira Warner Bros.