Domov » Lepota & zdravje » Ušesne mečice: Kaj pomeni, če se dotikajo glave in kaj, če se ne

Ušesne mečice: Kaj pomeni, če se dotikajo glave in kaj, če se ne

Lepota & zdravjeZanimivosti
Ušesne mečice: Kaj pomeni, če se dotikajo glave in kaj, če se ne
📷 Windsor Store

Nobeno presenečenje ni, da je vsako telo drugačno. Veš, da si edinstvena glede prstnega odtisa, ampak ali si kdaj pomislila, da tudi nihče na svetu nima popolnoma enakih ušesnih mečic? Obstajata pa dve različni vrsti, s katerima se lahko primerjamo vsi: dotikajoče in nedotikajoče.

(Pinterest)

Postavi se pred ogledalo: se tvoje ušesne mečice dotikajo glave ali ne? V nadaljevanju ti razkrivamo, kaj to pove o tebi:

A) Nedotikajoče ušesne mečice: Neodvisna in velikodušna

Če se tvoje ušesne mečice ne dotikajo glave, potem si svobodomiselna oseba – kar pomeni, da si nekoliko raztresena in se ne oziraš na to, kar družba pričakuje od tebe. Svobodomiselne osebe se prepustijo toku življenja, da jih odnesa tja, kamor so namenjene, saj se zavedajo, da bodo srečne kjerkoli pristanejo. Sreča pa je tako ali tako najbolj pomembna. Čeprav si neodvisna, imaš kljub vsemu tesne odnose z drugimi in to ti ogromno pomeni. Vedno misliš na druge in zelo rada obdaruješ. Pogosto pozabljaš sebe postaviti na prvo mesto, ko pa se, se to vedno izkaže za najboljše.

B) Dotikajoče ušesne mečice: Sigurna in motivirana

Če se tvoje ušesne mečice dotikajo glave, si zelo samozavestna oseba. Zavedaš se svojih dejanj in kako lahko le-te vplivajo na druge. Včasih si lahko celo malo preveč samozavestna, vendar s tem ni nič narobe. Samozavest samo pomeni, da si prepričana sama vase in posvečaš pozornost stvarem, ki se dogajajo okoli tebe – še posebej ljudem v tvojem ožjem krogu, kamor spadajo družina in prijatelji. Trdno stojiš za svojimi odločitvami in vedno gledaš naprej v prihodnost. Obstaja pa ena negativna stvar – nagnjena si k temu, da vedno misliš, da imaš prav, vendar pa je pozitivno pri vsem tem to, da tudi kaj hitro preboliš vse skupaj, če spoznaš, da si se zmotila. Poskusi večkrat poslušati mnenja drugih in razmisli o tem, kako se njihovi pogledi razlikujejo od tvojih. Čeprav si prepričana sama vase, ti občasen pogovor z nekom, ki je svobodomiseln in brezskrben (torej z nekom, ki ima nedotikajoče ušesne mečice), lahko zelo spremeni pogled na svet.