V ALEJO brez naročanja na HAG test ali cepljenje

V ALEJI – najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu lahko od ponedeljka, 19. septembra opravite HAG-test, od srede, 21. septembra pa se lahko tudi cepite s cepivom Pfizer/BioNTech.

Hitro testiranje poteka brez naročanja in je brezplačno za tiste, ki so bili pozitivni na samotestiranju ob predložitvi ustreznega dokazila. Brezplačnega testiranja se lahko udeležijo tudi tisti, ki želijo prekiniti izolacijo med 7. in 10. dnem po pozitivnem izvidu ali pa so napoteni s strani zdravnika. Cena testa za samoplačnike je 7 evrov. Testiranje je možno vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro (odmor je med 13. in 13.30 uro) na zgornjem parkirišču (Rakuševa ulica 1). Ob nedeljah in praznikih Preventivni pregledi testiranja ne izvajajo. Za več informacij so dosegljivi na e-poštnem naslovu: info@preventivnipregledi.si ali na tej spletni strani.

V ALEJI lahko opravite hitri test na covid-19 in se tudi cepite
V ALEJI lahko opravite hitri test na covid-19 in se tudi cepite

V ALEJI bodo v sredo, 21. septembra začeli tudi s cepljenjem s cepivom Pfizer/BioNTech. Osnovno cepljenje pri tem cepivu se opravi v dveh odmerkih, potekalo pa bo ob sredah med 15. uro in 18. uro in ob petkih med 10. in 13. uro pri vhodu Interspar (iz parkirne hiše). Na cepljenje se ni potrebno predhodno naročiti, s seboj morate le prinesti kartico zdravstvenega zavarovanja in osebni dokument. Organizira ga Zdravstveni zavod Zdravje, več informacij na e-poštnem naslovu info@zzzdravje.si ali na tej spletni strani.