V katere modne kose investiraj to poletje

Naj ti priskočimo na pomoč in zmanjšamo poletni ‘wishlist’!

Seveda si vsaka želi prikupne pom-pom sandalčke s cofki, vendar, ko je dejansko treba vzeti denarnico v roke, vse skupaj postane zgolj teorija in zadovoljiš se s cenejšimi in bolj klasičnimi modeli, ki jih boš lahko nosila še vsaj naslednjo sezono. To je pet osnovnih kosov, ki jih dejansko potrebuješ to poletje.

Laskajoče enodelne kopalke

Laskajoče enodelne kopalke
(Song of Style)

Ja, obstaja mnogo kopalk, v katere si se (in se verjetno še boš) zaljubila to poletje. Ampak, da bi dobila največ za svoj denar, investiraj v klasične enodelne kopalke, ki so dovolj posebne, da se bodo za tabo obračale glave in hkrati dovolj klasične, da jih boš lahko nosila še vsaj naslednje poletje.

Nevtralna ‘saddle’ torbica

Nevtralna 'saddle' torbica
(Damsel in Dior)

Rese in živahne barve na torbicah imajo svoj trenutek, vendar pa verjetno to navdušenje ne bo trajallo ravno dolgo in kaj kmalu se boš naveličala neon rumene torbice z resami. Naredi si uslugo in raje kupi torbico v klasičnem nevtralnem odtenku in polkrožnem model. Od tropskih počitnic pa vse do žuranja s kolegicami, ta torbica bo postala tvoj absolutni ‘go-to’ modni kos.

Udobne espadrile

Udobne espadrile
(Sincerely Jules)

Da se ne bi slučajno narobe razumele, nič nimamo proti zabavnim potiskom in igrivim dodatkom, vendar pa bodo sandali s plutasto polno peto in trakovi iz usnja v nevtralni barvi precej boljša investicija. Če si želiš malo bolj moderno podobo, poišči sandale, ki imajo posebno silhueto polne pete (prozorna ali prazna).

Lahkotna ‘midi’ obleka

Lahkotna 'midi' obleka
(Gal Meets Glam)

Plapolajoče maxi obleke bodo imele vedno posebno mesto v naših srcih, vendar pa bodo malo krajši modeli veliko bolj modra izbira. Srednje dolge obleke imajo klasično silhueto in bolj zanimiv zaključni rob.

Prevelika denim jakna

Prevelika denim jakna
(Fash n Chips)

Denim jakna je že dolga leta tvoja spremljevalka, ampak, če si želiš malo posodobitve, si omisli malo večjo in daljšo. Brezoblična oblika bo izgledala ubijalsko s tistimi poletnimi ‘wedge’ sandali in nato jeseni z gležnarji.