fbpx

V prenovljeni galanteriji Bags&More v Cityparku obiskovalce čakajo znižanja in ugodnosti

»Danes smo odprli prenovljeno galanterijo Bags&More na novi lokaciji v Cityparku. Prodajalna se bo odslej nahajala v pritličju nakupovalnega središča nasproti trgovine Mango,« je opisala Tina Naraglav, vodja marketinga in odnosov z javnostmi pri podjetju Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno trgovino s šolskimi potrebščinami go2school.com in največjo spletno galanterijo pri nas bagsandmore.si.

Ob otvoritvi prenovljene trgovine kupce čaka otvoritveni popust, in sicer kar 20 odstotkov na vse izdelke. Znižanja bodo trajala vse do prihodnje sobote, 19. februarja, kot nalašč za nakup valentinovih daril, materinskih presenečenj, daril za 8. marec in še kaj.

Obiskovalci bodo lahko izbirali med pestro ponudbo modnih ženskih torbic, potovalnega programa, potovalnih in modnih dodatkov, galanterije (pasovi, denarnice), modne bižuterije in bogatega darilnega programa zanjo in zanj.

Podjetje Acron ima po Sloveniji skupno kar 67 poslovalnic. Na veleprodajnem področju poleg Slovenije delujejo tudi v 17-ih drugih državah po svetu. Lani so obeležili 30-letnico delovanja.

Podjetje Acron s papirnicami Office&More, galanterijami Bags&More in spletno papirnico go2school.com je prepoznavno predvsem po svoji dobrodelnosti. V preteklih 30-letih, odkar so na trgu, so izvedli že mnogo projektov, s katerimi so pomagali mnogim posameznikom, otrokom in družinam, ki so potrebovali pomoč. Samo v zadnjih treh letih so različnim humanitarnim organizacijam donirali izdelke in sredstva v vrednosti kar 125.000 evrov.