fbpx

V trendu: Ko združiš maskaro in glos za ustnice

Potreben je le en viralen posnetek ljubiteljice ličenja na TikToku in preostali sledijo lepotnemu toku. Tokrat se vse vrti okoli maskare in prozornega glosa za ustnice. Kaj sploh imata skupnega? Sama po sebi skorajda nič, ko pa ju združiš, ustvarita čudovit prozoren črn glos za ustnice. Rezultat te bo resnično presenetil!

TikTokerji pomakajo maskare v prozorne glose za ustnice

Uporabnica TikToka @aoifeartist je krtačko svoje maskare pomočila v tubo prozornega glosa za ustnice, da je ustvarila prosojni črn glos, rezultati pa so osupljivi.

Glos je najprej nanesla preko oranžne šminke, nato pa še preko kožne, da bi pokazala, kako čudovito izgleda na različnih barvah ustnic. Čeprav črni pigment ni povsem očiten, pa na subtilen način doda piko na i. “Dejansko kupila prozoren glos za ustnice samo zaradi tega,” je komentirala ena TikTokerka.

@aoifeartist reposting my original video since she’s taking off elsewhere 💅 making my own sheer black gloss 🖤 #makeuphack ♬ original sound – Speed_Audio🧿

Trend pa je poskusila tudi zelo priljubljena lepotna TikTokerka @mimiermakeup, ki ima presenetljivih 16,6 milijona sledilcev. “Pravzaprav mi je všeč!” pove v videoposnetku po nanosu glosa na njene ustnice. “Izgleda zelo zanimivo. Zagotovo bom uporabljala ta lip gloss.”

@mimiermakeup Would you try it? Ib @molchanovamua ♬ Sneaky Snitch – Kevin MacLeod

Pa je uporaba maskare na ustnicah sploh varna?

Nanos določenih izdelkov na predel ust, ki niso namenjeni za uporabo tam, lahko povzroči zdravstvene težave. Ustvarjalka TikTok videov @mireyarios je preizkusila trend glos maskare in rezultat ji je bil sicer všeč, vendar je videoposnetek končala z besedami: “To je tako lepo. Ampak ne vem, kako se počutim, ko imam maskaro na svojih ustnicah.” In iskreno ima prav. Ali je varno nanesti maskaro na ustnice? Maskara je večinoma nestrupena, če jo zaužijemo v majhnih količinah, vendar nikoli ne moremo biti zares povsem prepričani.

@mireyarios Thoughts? #mascarahacks #mascarahack #mascarareview #lipglossswatch #lipglossmaking #clearglosses #cleargloss #mascaras #mascararoutine #tiktokmakeuphack #tiktokmakeuphacks #tiktokmademetryit #tiktokmademe #tiktokmademedoit ♬ original sound – Mireya Rios

Preberi si tudi:
Sočne, naravne ustnice - Modna.si

Kako narediš priljubljene fitnes ustnice

Ok, vemo kaj si misliš, zakaj bi se naličila za v fitnes ali telovadbo? Čeprav dermatologi strogo odsvetujejo nanos ličil na obraz, ko se potiš, pa se nekatere…