Domov » Lepota & zdravje » Valentinovi nohtki: Enostavna srčkasta manikura

Valentinovi nohtki: Enostavna srčkasta manikura

Lepota & zdravjeLičenjePraznično
Valentinovi nohtki: Enostavna srčkasta manikura
📷 InStyle

Glede na to, da je na valentinovo skoraj vse okrašeno s srčki, je povsem pričakovano, da bo temu trendu sledila tudi manikura. Ta enostaven in subtilen dizajn je zelo praznično obarvan in popolnoma nič kičast. Seveda pa lahko kombinacijo odtenkov prilagodiš svojim željam. Nisi ljubiteljica rdeče in roza? Nohte nalakiraj z belim lakom, s črnim pa nariši srčke.

Enostavna srčkasta manikura

Potrebuješ:

  • 2 različna barvna laka (rdeč in roza-kožen)
  • pripomoček za delanje pik
  • prozoren nadlak

Postopek:

1. Nanesi osnovno barvo in počakaj, da se popolnoma posuši.
2. Z drugo barvo laka in pripomočkom za delanje pik na spodnjo polovico nohtov nariši srčke. Začni z manjšim srčkom, saj boš imela na ta način dovolj prostora za popravke.
3. Z nedominantno roko boš po vsej verjetnosti malo težje narisala srčke. Srčke najlažje narediš tako, da narediš dve nedotikajoči pikici, ki ju nato povežeš z majhno črko ‘V’ pod pikama. Počasi in previdno nato zapolni prazen predel, da se izogneš napakam.
4. Ko si zadovoljna z vsemi srčki počakaj nekaj minut, da se dizajn nekoliko posuši, saj se ti drugače lahko rdeči lak razmaže na roza-kožnega. Nato s čim manj potegi nanesi na celotno površino nohtov prozoren lak za hitro sušenje.

Na enak način pa lahko narediš še eno valentinovo manikuro. Celotni postopek je prikazan v spodnjem videu: