fbpx

Valentinovo se v Cityparku začne že jutri

Glavna nakupovalna ulica v največjem nakupovalnem središču Cityparku bo od jutri do vključno ponedeljka, 14. 2., bogatejša za Valentinov sejem, kjer boste na stojnicah lahko našli številne pozornosti za vaše najdražje. Obiskovalci bodo lahko izbirali med različnimi darili, kot so cvetje, čokoladne radosti, energijske kupole, družabne igre in različni darilni paketi.

»Opažamo, da v zadnjih letih to vse bolj postaja praznik vseh, ki imajo koga radi in si dan popestrijo z rožico ali s čim sladkim, ni nujno, da so ravno zaljubljeni,« o prazniku zaljubljencev in vseh, ki se imajo radi, dodaja center manager Andrej Ropret.

Ne prezrite tudi posebne Valentinove foto točke  v prvem nadstropju Cityparka pri trgovini Deichmann, kjer se nahaja veliko Valentinovo srce. Obiskovalce že od danes pričakujeta romantična klopca in veliko rožasto srce, ki je srčna priložnost za pravi zaljubljeni selfie za trajen spomin.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.