Vaša najljubša znamka za nego ustnic skrbi tudi za okolje

Koža je na predelu ustnic še posebej tanka in občutljiva, zato potrebuje ustrezno nego in varno zaščito pred zunanjimi vplivi. Priznana znamka Labello je z namenom ohranjanja zdravih ustnic za jesen lansirala novo linijo izdelkov, ki združuje naravne sestavine in učinkovitost.

Koža na predelu ustnic se razlikuje od kože na drugih delih telesa. Njena struktura je tanjša in ima manj lojnic ter melanocitov, kar jo naredi manj odporno na zunanje dejavnike, kot so sonce, veter, mraz in druge okoljske spremembe. Posledično je nagnjena k hitrejšemu izsuševanju, razpokam in draženju.

Labello - Modna.si
Nove formule celotne linije vsebujejo visok delež skrbno izbranih sestavin naravnega izvora

Zagotovo najbolj priljubljen pripomoček v vsaki torbici – Labello, že desetletja skrbi za dolgotrajno nego ustnic, sedaj pa z novo formulo tudi za okolje. V želji, da izdelek ohrani svojo učinkovitost, hkrati pa ima kar najbolj naravno sestavo, nove formule celotne linije vsebujejo visok delež skrbno izbranih sestavin naravnega izvora. Okolju prijazna pa ni le notranjost izdelka, saj ima novi Labello tudi 100% reciklabilno embalažo brez plastike.

Intenzivna nega ustnic še nikoli ni bila bolj učinkovita. Zahvala za to gre sestavinam, kot so etično pridobljeno karitejevo maslo ter naravna olja, obogatena z vitamini, ki ustnicam zagotavljajo hidracijo tekom celotnega dne. Privoščite svojim ustnicam nego na najvišji ravni s priljubljenimi okusi znamke Labello!

Spremljajte novice o izdelkih NIVEA s prijavo na ekskluzivno NIVEA vsebino: https://www.nivea.si/nivea-svet.