Domov » Dom & design » Vdova Hugha Hefnerja prodala dom, ki ji ga je zapustil

Vdova Hugha Hefnerja prodala dom, ki ji ga je zapustil

Dom & designVIP
Vdova Hugha Hefnerja prodala dom, ki ji ga je zapustil
📷 Profimedia

Crystal Harris je pravkar prodala dom, ki ji ga je zapustil Hugh Hefner za 5 milijonov dolarjev.

Hefner je dom s štirimi spalnicami na Hollywood Hillsu kupil leta 2013. Zgodba o tem domu pa je zelo zanimiva. Hef in Crystal sta se poročila leta 2012, naslednje leto pa je želel zagotoviti, da bo imela streho nad glavo tudi potem, ko bo umrl. Morda si misliš, da bi bil Playboy Mansion povsem dovolj, vendar pa Hef ni bil njegov lastnik. Playboy Mansion je bil v lasti podjetja Playboy Enterprises in skrbelo ga je, da bi ga podjetje prodalo, njegova žena pa bi ostala brez vsega. Prodaja Playboy Mansion-a se je po Hefovi smrti tudi zgodila, saj je zdaj njegov lastnik Daren Metropoulos.

Torej, leta 2013 je kupil hišo, katere lastnika sta bila oba. Po njegovi smrti septembra 2017 pa je Crystal postala njena 100-odstotna lastnica.

Kar pa se tiče vrednosti hiše … Crystal je za hišo, za katero je Hef plačal 5 milijonov dolarjev, želela 7,5 milijona dolarjev, vendar se po tej ceni ni prodala. Kasneje je za dom s slabimi 550 m2 bivalne površine prejela 5 milijonov dolarjev. Torej točno toliko, kot je zanjo plačal Hef.