fbpx

Velikonočni recept: Prestice s Smarties zajčki

Spomladansko velikonočni prigrizek, ki je tako zelo prisrčen, da ga boste zagotovo pripravili večkrat na leto!

Velikonočni recept iz prestic, stopljene bele čokolade in barvitih Smarties bonbonov v obliki zajčkov zagotavlja sladko harmonijo okusov in tekstur. Slastna kombinacija bo zagotovo navdušila brbončice in prinesla pravo velikonočno vzdušje v vaš dom.

@colleen.fusco let’s make easy, adorable Easter/Spring Bunny Bites 🌸 using m&ms, pretzels, and white chocolate chips! ib: @elaina #easterrecipes #baking #recipes #spring #easyrecipe #springtreat #eastertreat #easterdiy #springdiy #asmr #satisfying #aesthetic #thatgirl ♬ LOSE MY BREATH X LADY – CarterWalsh

Velikonočne prestice s Smarties zajčki

Sestavine:

  • bele čokoladne kapljice
  • kokosovo olje
  • prestice
  • Smarties pisani bonboni

Priprava:

1. Čokoladne kapljice in malo kokosovega olja daj v skodelico in postopoma segrevaj v mikrovalovni pečici, da se čokolada povsem stopi (po 10 sekund naenkrat).
2. Prestice razporedi po pekaču.
3. Polovico Smarties bonbonov z ostrim nožem prereži na pol.
4. Malo stopljene čokolade s pomočjo zobotrebca nanesi na sredino prestice, pritisni nanjo cel Smarties bonbon, nato pa na vrhu še dve polovici tako, da izgleda kot zajčja ušesa. Postopek ponavljaj, dokler ne porabiš vseh sestavin.

Preberi si tudi:
Velikonočni recept: Mavrični cheesecake v kozarcu (brez peke) - Modna.si

Velikonočni recept: Mavrični cheesecake v kozarcu (brez peke)

Velika noč se počasi približuje, s tem pa tudi barvanje pirhov in ustvarjanje zabavnih receptov v kuhinji. Čeprav je potica večna klasika na velikonočni mizi, pa bo, še…