Domov » VIP » Victoria Beckham sporočila veselo novico!

Victoria Beckham sporočila veselo novico!

VIP
Victoria Beckham sporočila veselo novico!
📷 Profimedia

Ko smo sredi 90-ih let spoznali Victorio Beckham, je bila preprosto “le” Posh Spice. V preteklih letih pa je svetu dokazala, da je veliko več kot le članica glasbene skupine. Je tudi modna ikona, supermama, modna oblikovalka, zdaj pa očitno tudi lepotna in modna vlogerka na Youtubu.

Victoria ima sicer že nekaj let svoj kanal na Youtubu, vendar na njem ni objavljala svojih tutorialov. Pred nekaj dnevi je na njem objavila video, v katerem ji za praznovanje 10. obletnice njene modne znamke prišel čestitat modni in lepotni direktor Youtuba, Derek Blasberg. In ali sploh obstaja boljši način za razkritje novega načina promoviranja svoje znamke? “Danes bi rada z vami delila posebno novico. Lansirala bom svoj lasten kanal na Youtubu z lepotnimi tutoriali, stilskimi tutoriali in še veliko drugimi stvarmi,” je Victoria razkrila v spodnjem videu.

Čeprav zvezdnica zaenkrat ni objavila še nobenega lepotnega tutoriala, pa je na njenem kanalu že objavljanih nekaj kratkih lepotnih videov, ki jih je posnela v sodelovanju s kozmetično znamko Estée Lauder. Spodaj si lahko ogledaš tutorial za bleščeči praznični makeup.

Mi se že veselimo njenih prvih videov z modnimi in lepotnimi nasveti, pa ti? ?