Victoria’s Secret angelčki s teboj delijo trike za popolno telo na plaži

Ko moraš stopiti v bikini in izpostaviti svoje celotno telo sončnim žarkom, se zagotovo v mislih vprašaš: bi lahko kaj naredila v zadnjih nekaj minutah, da bi moje telo izgledalo še boljše? Prepusti se nasvetom Victoria’s Secret angelov, ki morajo imeti skozi celo leto telo pripravljeno za slikanja v bikiniju in spodnjem perilu. Od vlažilnih meglic za telo do ultimativne vadbe za preoblikovanje telesa, sledi 5 nedvomno zelo učinkovitih trikov – naravnost iz angelskih ust – zaradi katerih bo tvoje telo celo poletje izgledalo fantastično!

Adriana Lima

Getting a quick stretch in on set with @victoriasport ?????? #trainlikeanangel

A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on

“Za tiste, ki ne marate teka, žal mi je, ampak res dela čudeže. Sama sem opazila preoblikovanje mojega telesa že po zgolj 30-ih minutah teka na dan. Če imaš odpor do njega, najdi nekaj, kar te bo motiviralo zanj – kupi lepa tekaška oblačila, naredi si hudo playlisto, najdi čudovito panoramsko pot ali pa tekaškega kolega.”

Jasmine Tookes

Hey hey sunny LA @victoriassecret

A photo posted by Jasmine Tookes (@jastookes) on

“Preden se odpravim na plažo, vedno poskrbim za nanos kreme z zaščitnim faktorjem, nato pa še za lep lesk kože. Po vrhu kreme rada nanesem Monoï Body Glow od znamke NARS. Naredi čudovito zagorelo polt, kot bi jo poljubilo sonce! Všeč mi je tudi rožna voda, ki si jo posprejam po obrazu – vedno jo vzamem s seboj na plažo in se posprejam večkrat tekom dneva, saj me lepo osveži.”

Alessandra Ambrosio

Let your ‘kini do all the talking! #alebyalessandraswim at @revolve ? ph: @jeromeduran

A photo posted by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

“Vedno poskrbim za izbor pravih kopalk, preden se odpravim na plažo. Če bom cel dan ležala na plaži in se sproščeno nastavljala soncu, potem izberem kopalke, ki pokrivajo manj kože, če pa bom bolj aktivno preživljala čas, na primer igrala odbojko na mivki ali karkoli drugega, pa si želim več opore pri kopalkah.”

Josephine Skriver

??☀️ #somethingbigiscoming16 #swimspecial #ownthebeach ?: @elizabethsulcer

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

“Ena od najboljših stvari, ki jih lahko naredim za svojo kožo tekom poletnih mesecev je, da jo ohranjam hidrirano od znotraj navzven. Zato pijem ogromno vode, telo pa si mažem z losjoni in olji. Formulacije, ki vsebujejo karitejevo maslo in kokosovo olje naredijo kožo najbolj gladko.”

Martha Hunt

Shellll yeah ??? @VictoriasSecret

A photo posted by Martha Hunt (@marhunt) on

“Večer, preden se odpraviš na plažo ali pa isto jutro, vedno naredi trening, tudi če ne bo videti kakšne opazne razlike, se boš pa zaradi vadbe počutila veliko bolj samozavestno. Rada delam mešane vaje: kardio, za zadnjico in trebuh, zaradi katerih se počutim bolj vitko in izklesano.”