Victoria’s Secret Fashion Show 2016 bo letos v…

In je tudi uradno: Victoria’s Secret angelčki se bodo letos prvič v vsej zgodovini VS šovov sprehodili po spektakularni modni pisti v Parizu! Zdaj že znamkina ikonična predstavitev najnovejšega, najbolj divjega in najbolj zapeljivega spodnjega perila se bo zgodila v mestu luči, po modni pisti pa se bodo sprehodili vsi tvoji najljubši angelčki: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Jasmine Tookes, Josephine Skriver, Martha Hunt, Romee Strijd, Taylor Hill in še mnoge druge. Čeprav še vedno ni znan točen datum kdaj bodo modno revijo snemali, pa je že znano kdaj bo najbolj gledan modni šov predvajan po televiziji. Na koledar zabeleži datum 5. december ob 16.00 uri na televizijski mreži CBS.

V videu, ki napoveduje najnovejšo lokacijo izgleda, da imajo angeli Taylor Hill, Martha Hunt in Elsa Hosk že spakirane vse kovčke za razburljivo predstavo, medtem ko se prikazujejo odseki šovov iz prejšnjih let.

Čeprav je bila lokacija razkrita, pa se še vedno poraja milijon dolarjev vredno vprašanje, katera bo tista srečnica, ki si bo letos lahko nadela ikonični Fantasy nedrček, ki ga je lansko leto nosila Victoria’s Secret veteranka Lily Aldridge. Diamantni nedrček z laskoletne modne revije je vreden 2 milijona dolarjev, leto prej pa sta bila predstavljena kar dva Fantasy nedrčka, ki ju je nosil dinamični duet – Adriana Lima in Alessandra Ambrosio, vsak pa je bil ocenjen na vrednost milijon dolarjev. Bo letos nedrček nosila vedno bolj uveljavljena manekenka Taylor Hill, ki smo jo lahko v mesecu modnih tednov videvali praktično povsod? Bo srečna lepotica Elsa Hosk ali pa morda Jasmine Tookes? Odgovore na vsa vprašanja bo prinesel čas!