VIDEO: Ali sta Miley Cyrus in njen oče Billy Ray Cyrus skregana?

Miley Cyrus je tudi uradno dvakratna dobitnica grammyja!

Med podelitvijo nagrad grammy 2024 v nedeljo, 4. februarja je 31-letna pevka najprej osvojila nagrado za najboljšo pop solo izvedbo za svojo uspešnico “Flowers”, nato pa je pesem prejela tudi nagrado za ploščo leta.

V njenem zahvalnem govoru za ploščo leta so oboževalci hitro ugotovili, da se Miley ni zahvalila svojemu očetu Billyju Rayu Cyrusu.

“Ta nagrada je neverjetna. Ampak res upam, da to ne spremeni ničesar, ker je bilo moje življenje že včeraj lepo. Ne bodo vsi na svetu dobili grammyja, a vsi na tem svetu so spektakularni,” je začela Miley. “Torej prosim, ne mislite, da je to pomembno, čeprav je zelo pomembno, kajne fantje?”

Miley se je nato zahvalila “vsem, ki trenutno stojijo na tem odru, Tomu, Tylerju, Michaelu in Gregu. Naše ekipe, moja ekipa, Crush, Columbia, moja mama, moja sestra, moja ljubezen, moji glavni geji, ker poglejte, kako dobro izgledam.”

Mileyina mama Tish Cyrus in sestra Brandi sta bili obe med občinstvom na podelitvi grammyjev.

Miley se je nato obrnila k ekipi za njo na odru in vprašala: “Še kdo? Tvoja žena, tvoja zaročenka, vsi ljudje, ki jih imamo radi. Najlepša hvala vsem.”

Mislim, da nisem nikogar pozabila. Morda pa sem pozabila spodnje perilo. Adijo!” je zaključila Miley, preden je zapustila oder. Zakaj v svojem govoru ni omenila svojega očeta, zaenkrat ostaja skrivnost, ki jo vsi želijo razkrinkati.