Domov » VIP » [VIDEO] Je Blue Ivy kar ustavila ploskanje mame Beyoncé?

[VIDEO] Je Blue Ivy kar ustavila ploskanje mame Beyoncé?

VIP
[VIDEO] Je Blue Ivy kar ustavila ploskanje mame Beyoncé?
📷 Youtube

Moraš videti ta gif!

Predstavljaj si situacijo: odvijajo se glasbene nagrade Grammy 2018. Si hči dveh najbolj znanih glasbenih zvezdnikov na svetu. In čeprav je za vse tvoja mama Queen Bey, je zate le preprosto tvoja mama, ki te lahko včasih spravi tudi v zadrego.

In točno to se je očitno podilo po mislih Blue Ivy, medtem ko je sedela v prvi vrsti med mamo Beyoncé in očetom Jay-Zjem.

Zelo verjetno najboljši trenutek na letošnjih Grammy nagradah so na srečo ujele kamere – Blue Ivy je očitno želela poskrbeti, da se njena starša ne bi slučajno osramotila. Ker, ali ni nadležno, ko že vsi nehajo ploskati, nekdo pa še kar nadaljuje? Ja, ZELO neprijetno. To pa je tudi razlog, zakaj je morala Blue Ivy ustaviti mamo Beyoncé, preden bi se osramotila pred celotnim svetom.

Kdo je šef? Blue Ivy! In potem, ko je umirila mamino ploskanje, se je Blue Ivy obrnila proti Jay-Zju, da ne bi tudi on slučajno pretiraval s ploskanjem.

Definitivno najboljši trenutek letošnjih Grammyjev!

Knowles-Carter družina se letos sicer ni sprehodila po rdeči preprogi, vendar pa njihova prisotnost zaradi tega ni bila nič manj ikonična. Pravzaprav je bil Beyoncé-jin letošnji stajling zelo verjetno njen najbolj nepozaben doslej.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Ali si videla najbolj kulske zvezdniške Instagram objave iz zakulisja nagrad Grammy 2018?