VIDEO: Je Harry Styles pljunil soigralca Chrisa Pinea??

Sinoči je na Twitterju postal viralen video, saj so oboževalci prepričani, da je v njem Harry Styles, pred premiero njunega skupnega filma Don’t Worry Darling, pljunil Chrisa Pinea.

Zdi se, da je bil videoposnetek posnet, ko se je igralska zasedba usedala na svoje sedeže, da bi si ogledala svetovno premiero na beneškem filmskem festivalu 2022 v ponedeljek (5. septembra) zvečer.

Chris je že sedel poleg Olivie Wilde, nato pa se je Harry usedel na sedež poleg njega.

Ko se je približeval sedežu, je izgledalo, kot da je Harry nekaj izpljunil iz ust. V istem trenutku je Chris pogledal navzdol in nehal ploskati, medtem ko je navidezno razmišljal o tem, kaj se je pravkar zgodilo.

Ljudje na družbenih omrežjih zavzemajo obe strani situacije, nekateri pravijo, da je Harry očitno pljunil Chrisa, medtem ko drugi pravijo, da se to ni zgodilo.

DeuxMoi je komentiral: “Ne morem verjeti, da ljudje dejansko namigujejo, da bi Harry nekoga pljunil. Kaj je prišlo do tega? To je sramotno.”

Malo kasneje se je na spletu pojavil še en video, ki situacijo prikazuje z drugega zornega kota. V njem izgleda, da Harryjev obraz ni bil poravnan s Chrisovim naročjem in če bi pevec res pljunil, bi pljunek pristal na tleh.