VIDEO: Poglej, kaj naredijo plesalci od Beyoncé, ko pred njo na oder prileti predmet

Beyoncé je zadnja v skupini glasbenikov, ki ji je iz publike na oder priletel predmet. Vendar pa izgleda, da ima, za razliko od ostalih primerov, Beyoncé tako predane plesalce, ki bi se zanjo tudi borili.

V viralnem TikTok videu lahko vidimo, kako oboževalec vrže predmet na oder med enim od njenih nedavnih nastopov Renaissance Tour. Laurent in Larry Nicolas Bourgeois, ki že dolgo časa očarata občinstvo s svojimi plesnimi gibi in sta znana kot “Les Twins“, sta pokazala svojo predanost do Beyoncé med njenim postankom na turneji v Los Angelesu.

42-letna dobitnica grammyja je izvajala svojo uspešnico “Drunk In Love! iz leta 2013, ko je oboževalec iz občinstva pred njene noge vrgel neznani predmet, na videz kos oblačila. Brez trenutka odlašanja je pogumni dvojec šel do osebe, ki je oblačilo vrgla in trenutek izgleda kar napet.

Uporabnik TikToka @travis_in_cali je ujel trenutek na kamero in pod videoposnetek pripisal: “Če nekaj vržejo v Beyonce na odru, sta Les Twins pripravljena na boj. Drunk In Love.” Oboževalci so v komentarjih pohvalili plesalca, ki z Beyoncé nastopata že vse od leta 2013.

@travis_in_cali Something gets thrown at Beyonce on stage and Les Twins are ready to fight. Drunk In Love #lestwins #beyonce #renaissanceworldtour #reniassance #sofistadium #losangeles ♬ original sound – Travis_in_cali