fbpx

VIDEO: Rihanna skritizirana za nastop v Indiji, za katerega je prejela kot 6 milijonov dolarjev

Rihanna je ena največjih glasbenih zvezd moderne dobe, a je kritizirana za njen zadnji nastop.

Pop zvezdnica je pred kratkim nastopila pred poroko za sina najbogatejšega človeka v Indiji in naj bi bila plačana nekaj več kot 6,3 milijona dolarjev za 90-minutni nastop, tako da je povsem upravičeno predvidevati, da je RiRi dala vse od sebe.

Posnetki Rihanninega nastopa so od takrat že preplavili družbena omrežja in oboževalci so jo povsem skritizirali, saj z videoposnetkov sodeč izgleda, da je v nastop vložila minimalno truda in energije.

Poročila sta se Anant Ambani in Radhika Merchant – Anantov oče, Mukesh Ambani, ima neto premoženje 114 milijard dolarjev.

Na slavje pred poroko je bilo povabljenih več kot 1000 gostov, od Billa Gatesa in Marka Zuckerberga do Ivanke Trump.

Posnetek nastopa zvezdnice, ki je zaokrožil po X-u, je bil pogledan že več kot 2,5 milijonkrat, en uporabnik je zapisal: “Rihanne preprosto ne briga”.

“Ljudje, ki se obnašajo, kot da Rihanna ni vedno tako nastopala … LJUBIM Rihanno, vendar ljudem vedno povem, da so bili njeni koncerti najbolj dolgočasni od vseh, na katerih sem bil,” je zapisal en oboževalec.

“Nikoli mi ni bilo mar, lol, ta ček je moral biti popravljen pred nastopom. Rekla je,’sem vsaj prišla’,” se je pošalil drug uporabnik.

Preberi si tudi:
Rihanna, A$AP Rocky - Modna.si

Rihanna in A$AP Rocky razkrila skupni projekt!

Rihanna in A$AP Rocky sta skupaj zakuhala nekaj novega. Le da sta tokrat namesto v snemalnem studiu delala v laboratoriju za ličenje! V četrtek, 4. januarja je glasbeni…